Kinderafdeling van CWZ blij met iPads

02 maart 2016

De kinderafdeling van CWZ Nijmegen nam op 1 maart een mooi geschenk in ontvangst. De Kiwanis Club Young Professionals Nijmegen schonken maar liefst 9 iPads.

De kinderafdeling van CWZ Nijmegen nam op 1 maart een mooi geschenk in ontvangst. De Kiwanis Club Young Professionals Nijmegen schonken maarliefst 9 iPads. Op de kinderafdeling liggen kinderen voor observatie, onderzoek of behandeling. Kinderen die zich niet al te ziek voelen, kunnen vanaf nu spelletjes spelen, chatten, educatieve apps gebruiken of films kijken met één van de iPads. Met hun donatie hopen de Kiwanis het verblijf van de kinderen een beetje aangenamer te maken. Leuk detail is dat de gift van de Kiwanis werd uitgereikt door, onder andere, Gerjon Nijeboer, in het dagelijks leven werkzaam als hoofd radiologie in CWZ. Namens de kinderen nam Florien Slieker, hoofd van de afdeling kindergeneeskunde, de iPads in ontvangst.

Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de hulpbehoevende medemens en in het bijzonder voor kinderen.