Een prachtige kerststal en opvallende kerstbomen voor CWZ

21 december 2020
Kerstboom en kerststal | CWZ Nijmegen

Kerst ziet er dit jaar voor iedereen anders uit dan voorgaande jaren. En dat geldt zeker ook voor de patiënten die deze dagen naar CWZ komen of hier verblijven. Patiënten, bezoekers en medewerkers verdienen meer dan ooit extra warmte en daarom brengen we samen met CWZ het ziekenhuis in de kerstsferen. Opvallende kerstbomen, twinkelende lampjes en gekleurde kerstballen geven het ziekenhuis meer licht. Fijn dat CWZ juist in deze tijden het ziekenhuis extra mooi in kerstsfeer heeft gebracht!

Bent u in het ziekenhuis? Vergeet dan vooral niet om op een rustig moment ook een kijkje te nemen bij onze prachtige kerststal. Deze straalt stilletjes bij de hoofdingang. Speciale dank aan de CWZ-medewerksters van het welkomstpunt (Ellen & Ellen) die de beelden van de kerststal opgeknapt hebben. De mooie achterwand van de kerststal met de sprankelende lichtjes is gemaakt door Hermans meubel en interieur bouw. Vrienden van CWZ heeft de kosten hiervan voor haar rekening genomen.

De kerstbomen met verlichting buiten hebben we te danken aan hovenier Donkergroen en grond- weg- en waterbouwbedrijf Willems Winssen. Hiermee zorgen we in de decembermaand voor een sfeervolle ontvangst.

Namens het bestuur van de stichting Vrienden van CWZ,
Fijne feestdagen & een gezond 2021.