250 cadeaubonnen van particulieren en lokale ondernemers voor CWZ-helden

16 juli 2020

Een actie om zorgverleners een hart onder de riem te steken én lokale ondernemers te steunen.

Doneer een Bon | CWZ Nijmegen

Karen en Irma van Doneer een Bon verrasten ons met 250 cadeaubonnen voor zorgverleners. Het zijn verschillende bonnen met allemaal dezelfde boodschap: een hart onder de riem steken van zorgverleners én tegelijkertijd de lokale ondernemers steunen. Dorien Bruin, verpleegkundige, nam de bonnen in ontvangst. Een tv-ploeg van Nieuws uit Nijmegen was erbij. Vandaag werden de bonnen uitgedeeld in CWZ.

Over deze actie van Doneer een Bon

Doneer een Bon is een hartverwarmend initiatief van Nijmeegs ondernemer Karen van Keeken. Haar missie is om zoveel mogelijk zorghelden van CWZ en het Radboudumc te overladen met heel veel waardering voor alle inzet in de frontlinie, in de vorm van cadeaubonnen van Nijmeegse ondernemers. Inwoners van Nijmegen en omgeving hebben de bonnen gekocht bij lokale ondernemers met als doel om ze te (laten) geven aan zorgmedewerkers. Ook gaven vele ondernemers zelf een bon aan Doneer een Bon. De bonnen zijn onder meer van restaurants, bloemisten, cadeauwinkels, kap- en schoonheidssalons.

Overhandiging

Karen overhandigde, samen met Irma Boekhorst, een kar vol prachtig verpakte bonnen aan Dorien Bruin. ‘Ik ben sprakeloos, wat veel en wat mooi! Ik vind het een hele goede actie. Lokale ondernemers hebben er profijt van en verpleegkundigen voelen het warme hart dat vele mensen hen toedragen. Hartstikke dankjewel voor iedereen die een bon heeft gegeven!’, zegt Dorien.

Bekijk de video van Nieuws uit Nijmegen