Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Gratis lokale hulp bij het stoppen met roken!

15 oktober 2020

Wilt u stoppen met roken en kunt u daar hulp bij gebruiken? Lees dan verder.

Wilt u stoppen met roken en kunt u daar hulp bij gebruiken? Kijk dan op het nieuwe platform: Nijmegenrookvrij.nl.  

Gratis hulp bij het stoppen met roken

‘Nijmegen stopt!’ Onder dat motto kunnen alle inwoners van Nijmegen terecht op het platform nijmegenrookvrij.nl. Hier vindt u informatie over lokale, laagdrempelige en gratis hulp bij het stoppen met roken. Van huisarts tot hulp in een groep: een overzicht is te vinden op de website. Daarnaast biedt het platform ook praktische tips, meer informatie en inspirerende verhalen van mensen die het gelukt is om te stoppen met roken. Bekijk hier een video waarin medewerkers van verschillende organisaties vertellen hoe zij – soms na jarenlang worstelen – succesvol zijn gestopt. Wat zij kunnen, kunt u ook!

CWZ rookvrij

Sinds 1 oktober 2018 is het hele terrein van CWZ rookvrij. Roken kan alleen nog buiten het ziekenhuisterrein. Op deze manier werken we aan een frisse omgeving voor patiënten, bezoekers en medewerkers en denken we aan uw gezondheid. Vandaar dat CWZ ook deze actie steunt, en rokers wil motiveren om te stoppen.

Over het platform nijmegenrookvrij.nl

Het platform nijmegenrookvrij.nl is samen met 13 andere organisaties door CWZ opgezet om zo gemeente Nijmegen rookvrij te krijgen en inwoners te helpen om te stoppen met roken.