Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Geen stembureau in CWZ

15 maart 2022

Vanwege de coronamaatregelen in CWZ is er dit jaar geen stembureau in het ziekenhuis.

Bij de Gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart is er dit jaar GEEN stembureau ingericht in CWZ in verband met de coronamaatregelen die CWZ hanteert. 

Waar kunt u wel stemmen?

In de omgeving van CWZ is het dichtstbijzijnde stembureau bij het NEC-stadion aan het Stadionplein. De overige stembureaus kun je vinden op www.nijmegen.nl/verkiezingen.

Eerder stemmen

Voor een veilig verloop van de Gemeenteraadsverkiezingen kunt u eerder stemmen dan 16 maart 2022. U kunt stemmen ook stemmen op dinsdag 15 maart. Op deze manier kunt u de drukte vermijden op de stembureaus die op 16 maart geopend zijn. Er zijn die dagen 30 stembureaus geopend van 7.30 tot 21.00 uur: bekijk het overzicht op www.waarismijnstemlokaal.nl en vul de juiste dag in.

Kunt u zelf niet naar het stembureau?

Dan kunt u een andere kiezer machtigen om voor u te stemmen. De informatie over het per volmacht stemmen staat achterop het stembiljet.

Wat neemt u mee?

• Uw stempas.
• Uw  paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart mag maximaal 5 jaar verlopen zijn. Bij 'geldig tot' staat dan 17 maart 2017 of een latere datum.

Heeft u nog vragen?

U kunt ze stellen aan de gemeente Nijmegen door te bellen naar 14 024 of aan team Verkiezingen via e-mail naar verkiezingen@verwijder-dit.nijmegen.nl. Ze zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.