Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Bezoek & Beleef CWZ Open Huis

30 augustus 2017

Op zaterdag 7 oktober a.s. laten wij graag zien waar we zo trots op zijn: ons ziekenhuis! Al 25 jaar gevestigd op onze mooie locatie in Jonkerbos. Reden dus voor een feestje!

Tussen 10:00 uur en 16:00 uur is iedereen van harte welkom bij CWZ Open Huis.

Op zaterdag 7 oktober a.s. laten wij graag zien waar we zo trots op zijn: ons ziekenhuis! Al 25 jaar gevestigd op onze mooie locatie in Jonkerbos. CWZ is een begrip in Nijmegen, omdat het het ziekenhuis 'van Nijmegen' is. We zijn altijd dichtbij en streven er elke dag naar de beste zorg te leveren, op een persoonlijke en betrokken manier. 

We hebben drie routes voor je en allerlei interessante plekken om je over ons ziekenhuis te verwonderen. Een kijkje achter de schermen voor diegenen die altijd al eens het reilen en zeilen in ons ziekenhuis wilden ervaren. Voor de patiënten die graag eens wat meer willen zien dan alleen die ene afdeling. Voor bezoekers en familieleden die al jaren nieuwsgierig zijn naar hoe een ambulance er van binnen uitziet. En voor de kinderen die zo graag eens de wondere wereld onder de microscoop willen ontdekken.

Save the date en laat je verrassen!

Op 7 oktober, tussen 10.00 uur en 16.00 uur is iedereen welkom bij CWZ Open Huis.

Kijk hier voor meer informatie.