Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

17 oktober: speeddate een schouderspecialist

02 oktober 2015

Last van uw schouder? Kom op zaterdag 17 oktober naar de schouderspecialist voor snel en gratis advies. De schouderspecialisten van Schouder Centrum Nijmegen staan voor u klaar tijdens een speeddate in CWZ.

Last van uw schouder? Kom op zaterdag 17 oktober naar de schouderspecialist voor snel en gratis advies. De schouderspecialisten van Schouder Centrum Nijmegen staan voor u klaar tijdens een speeddate in CWZ.

Schouderklachten zijn vaak erg pijnlijk, vervelend en kunnen soms lang duren. Sommige mensen lopen al lang met hun klachten rond voor ze naar de huisarts gaan. Anderen hebben al behandelingen gehad, maar nog geen afdoende resultaat bereikt. Dit komt mede doordat schouderklachten complex zijn en er vaak meerdere factoren een rol spelen. Zo is niet alleen de medische kant, maar ook de manier waarop mensen ermee omgaan belangrijk voor het resultaat van de behandeling. Denk aan de zelfstandige schilder die toch doorwerkt ondanks de klachten. Begrijpelijk, maar niet bevorderlijk voor de genezing.

Voor alle schouderklachten

Mensen met alle soorten schouderklachten zijn welkom. Met beginnende schouderklachten, want hoe eerder de behandeling start, des te beter en sneller verloopt de genezing. Maar ook als u langer klachten hebt of na een behandeling toch klachten hebt gehouden, bent u welkom op de speeddate.

De speeddate

De speeddate is op 17 oktober op de poli orthopedie van CWZ, van 10.00 tot 12.00 uur. U krijgt een kort gesprek met een van de schouderspecialisten. Na afloop bent u op de hoogte van een nieuwe en snelle aanpak van schouderklachten in Nijmegen en omgeving en hebt u een advies van ons gekregen voor eventueel verder onderzoek en behandeling.

Over Schouder Centrum Nijmegen

In het Schouder Centrum Nijmegen is diverse deskundigheid in de behandeling van schouderklachten verenigd: orthopedisch chirurgen van het CWZ, fysiotherapeuten van Fysionovio en de specialisten van Kinos revalidatie. Zij hebben zich allemaal gespecialiseerd in de behandeling van schouderklachten en werken nauw samen volgens de nieuwste inzichten.

Quick scan

Wie niet kan wachten op de speeddate, kan alvast een quick scan doen op www.schoudercentrumnijmegen.nl. Met de quick scan krijgt u een indicatie van de diagnose. Op deze site staat ook meer informatie over aandoeningen, onderzoeken en behandeling van het schoudergewricht. U kunt er ook online een afspraak maken.