Uw folders beschikbaar via patiëntportaal MijnCWZ

17 mei 2019
Patiëntportaal MijnCWZ | CWZ Nijmegen

Vanaf vandaag kunt u via uw patiëntportaal MijnCWZ digitaal folders bekijken die de zorgverlener voor u heeft klaargezet. Als patiënt wilt u betrokken zijn en meebeslissen over de zorg in het ziekenhuis. Het is belangrijk dat u over de juiste informatie beschikt. Deze informatie is vanaf nu gemakkelijk in te zien via MijnCWZ.

Digitaal of op papier

De zorgverlener vraagt of u de folder met informatie over uw aandoening, onderzoek of behandeling digitaal wilt of op papier. Wilt u de folder digitaal, dan selecteert de zorgverlener de juiste folder voor u. Vervolgens kunt u de folder teruglezen in uw patiëntportaal MijnCWZ.

Wat ziet u in MijnCWZ?

In MijnCWZ is het tabblad ‘Patiëntfolders’ toegevoegd. Dit tabblad staat bovenin naast de andere tabbladen zoals Afspraken, Dossier en Medicijnen. Naast algemene informatie over het ziekenhuis, vindt u daar de folders die de zorgverlener voor u heeft klaargezet.

Voordelen

  • Altijd en overal online toegang tot de actuele informatie.
  • Steeds meer patiënten hebben een voorkeur voor digitale informatie.
  • De folder raakt niet zoek, u kunt het altijd terugvinden in MijnCWZ.
  • Thuis alles nog eens rustig nalezen. 

CWZ-ambitie betrokken patiënt

Logo beter beter worden

De toegang tot digitale folders via patiëntportaal MijnCWZ is een voorbeeld van onze ambitie om patiënten te betrekken bij hun zorg. Een betrokken patiënt betekent: mensen helpen om de regie te nemen, begrijpelijke informatie geven en samen beslissen over de zorg die het beste bij hen past.