Loop de Vierdaagse voor onze dialysepatiënten!

19 mei 2016

Heb jij een startbewijs voor de 100e Vierdaagse?
Loop dan met je loopmaatjes mee met het Vriendenteam van CWZ om geld binnen te halen voor dialysepatiënten. Deze groep patiënten is noodgedwongen urenlang gekluisterd aan bed of stoel. Zij kunnen tijdens deze uren actief blijven met behulp van stoelfietsen of spelcomputers. Dat geeft de nodige afleiding én bovendien blijven ze langer fit. De stichting Vrienden van CWZ zamelt geld in zodat de dialyseafdeling deze voorzieningen kan aanschaffen.

Wat betekent lopen als Vriend van CWZ?
De lopers van het CWZ-Vriendenteam betalen een bedrag voor het deelnemerspakket. Daarvan gaat een groot deel naar dit mooie, goede doel. Je loopt dus niet alleen mee voor uw eigen plezier en gezondheid, maar helpt ook een groep patiënten die dat helaas niet kan. Lees meer over dit goede doel.

Waaruit bestaat het deelnemerspakket?

  • Een kwalitatief goed loopshirt van De vrienden van CWZ ter waarde van € 25,--. Dit shirt wordt gesponsord.
  • Een speciaal Vrienden van CWZ polsbandje. Dit verschaft u toegang tot de CWZ verzorgingspost langs de route.
  • In de verzorgingspost langs de route krijgt u elke dag brood, soep en drank.
  • Hier is ook een mogelijkheid tot massage en blaren prikken.
  • Een waardebon ter waarde van € 20,-- als u nieuwe wandelschoenen bij Run2Day aanschaft.

Wat kost het deelnemerspakket?
Voor dit pakket betaal je eenmalig € 35,- aan de Vrienden van CWZ. Loop je 30 km, dan kost het pakket € 30,- , omdat er de vierde dag helaas geen CWZ verzorgingspost langs de 30 km-route staat.

Wie kan meelopen als CWZ-vriend?
Iedereen is welkom om mee te lopen met het Vriendenteam. CWZ-medewerkers en ook al hun vrienden en familie. Hoe meer Vrienden, hoe groter de opbrengst voor de dialyseafdeling!

Hoe aanmelden?
Dat kan tot en met 15 juni 2016 via dit formulier op de website van Vrienden. Na inschrijving, ontvang je het pakket met polsbandje.

Wat doen de Vrienden van CWZ?
Wie in een ziekenhuis komt, is vaak gespannen, onzeker of angstig. Het zijn vaak kleine dingen die het verblijf iets aangenamer kunnen maken. De stichting Vrienden van CWZ maakt dit soort extra voorzieningen en activiteiten mogelijk, omdat die vaak niet betaald kunnen worden uit het algemene ziekenhuisbudget.

Meer informatie
Op onze website vind je meer informatie. We hopen een groot, enthousiast Vriendenteam op de been te krijgen.