BeterDichtbij app

Met de app heeft u eenvoudig, snel en veilig contact met uw zorgverlener in CWZ. In de app kunt u praktische vragen stellen over uw gezondheid.

Wat is het?

BeterDichtbij is een app, waarmee u snel, eenvoudig en veilig contact hebt met uw zorgverlener van de polikliniek longziekten in CWZ. 

Wat kunt u ermee?

In de app kunt u praktische vragen stellen over uw gezondheid aan uw zorgverlener. Binnen 2 werkdagen ontvangt u hierop reactie. Ook kunt u via de app herinneringen, vragenlijsten en berichten ontvangen van de polikliniek longziekten in CWZ.

Hoe werkt het?

Uw zorgverlener van de polikliniek longziekten nodigt u uit om de BeterDichtbij app te gebruiken in uw zorgtraject bij CWZ. Hiervoor ontvangt u een mail en een folder met uitleg om de app te downloaden en installeren op uw mobiele telefoon. Daarna kunt u snel, eenvoudig en veilig berichten sturen aan en ontvangen van uw zorgverlener. Bekijk de video om te zien hoe het werkt.

Hoe krijgt u de app geïnstalleerd?

Zorg dat u uw smartphone, mobiele telefoonnummer en e-mailadres bij de hand hebt.

Zoek op uw mobiele telefoon BeterDichtbij op in de Google Play of Apple App store:

  1. Download de BeterDichtbij app. De app wordt nu op uw mobiele telefoon geïnstalleerd.
  2. Open de BeterDichtbij app. Lees de Gebruikersvoorwaarden en klik op ‘Akkoord’.
  3. Vul eenmalig de gevraagde gegevens in, zoals uw mobiele telefoonnummer.
  4. U ontvangt nu een SMS met een code om veilig uw gegevens te bevestigen. Op sommige telefoons gaat dit automatisch. Is dat niet het geval? Toets de code dan handmatig in.
  5. Volg de stappen en instructies in de app. Gebruik het bij uw zorgverlener bekende e-mailadres.
  6. Stel tot slot een zelfgekozen 5-cijferige pincode in. Onthoud deze goed. U heeft deze pincode nodig wanneer u de app een volgende keer gebruikt.

Let op: de app is niet geschikt voor noodsituaties! Neem bij spoed direct contact op met uw huisarts, de polikliniek longziekten van CWZ of het landelijke alarmnummer 112.

Waar kunt u terecht met vragen?

U kunt via de BeterDichtbij app snel, eenvoudig en veilig berichten versturen aan en ontvangen van uw zorgverlener bij de polikliniek longziekten in CWZ. Lukt het niet of heeft u vragen?

Neem voor technische vragen contact op met de servicedesk van BeterDichtbij. Stuur hiervoor een mail aan service@verwijder-dit.beterdichtbij.nl. Of bel naar nummer 085-2735398.

Heeft u een vraag over uw gezondheid? Gebruik dan de BeterDichtbij app. Of bel de polikliniek longziekten in CWZ via telefoonnummer 024-3658240.