Het incontinentieteam biedt u een oplossing

Het vrouwen incontinentie team biedt hulp. Want er is gelukkig vaak iets te doen aan incontinentie. Er zijn eenvoudige ingrepen die zorgen dat u weer goed uw plas kunt ophouden.

Veel vrouwen krijgen te maken met urineverlies. Soms raken ze al incontinent na de eerste bevalling. Urineverlies tijdens sporten, hoesten of niezen wordt stressincontinentie genoemd. Dan kan de sluitspier van de blaas de urine niet tegenhouden. U kunt ook last hebben van aandrangincontinentie. Het is een probleem waar vrouwen niet gemakkelijk over praten. En waar ze vaak jarenlang mee rondlopen voor ze naar de huisarts stappen.

Incontinentie verhelpen

Het vrouwen incontinentie team in het CWZ biedt hulp. Want er is gelukkig vaak iets te doen aan incontinentie. Er zijn eenvoudige ingrepen die zorgen dat u weer goed uw plas kunt ophouden. Het dragen van incontinentiemateriaal zoals van Tena is dan niet nodig. Wij hebben met ons vrouwenteam al veel vrouwen van hun urine-incontinentie afgeholpen. Vakkundig en in een snel traject van twee ziekenhuisbezoeken.

Doe de plastest

Denkt u incontinent te zijn? Doe in een paar minuten deze eenvoudige plastest

'Ik zou het zo weer doen'

Lees hoe Ellen Gerritsen de incontinentie-operatie met het TOT-bandje heeft ervaren.