Sanasport Health Club

In Sanasport Health Club kunt u sporten en fitnessen. Bijvoorbeeld als u revalideert in CWZ Nijmegen.

Sanasport Health Club

Bent u herstellende van een blessure of wilt u gewoon ongedwongen sporten en bewegen in een gezellige sportclub? Dan adviseren wij u Sanasport Health Club in Sanadome. Hier kunt u fitnessen op een verantwoorde wijze onder begeleiding van een sport-instructeur of fysiotherapeut. Klik hier voor meer informatie.

Inloopspreekuur voor leden Sanasport Health Club

Leden van de Sanasport Health Club kunnen bij de sportarts terecht tijdens een gratis inloopspreekuur. Dit is op donderdag van 16.00 tot 17.00 uur. Het is handig dat u van te voren even doorgeeft dat u komt, maar dit is niet perse nodig. U kunt bellen of het contactformulier van sportgeneeskunde invullen. U kunt terecht op advies van uw fitnesstrainer of op eigen initiatief. Het eerste contact is gratis. Een eventueel vervolgbehandeling kunt u declareren bij uw zorgverzekeraar onder de aanvullende verzekering.

Wat doen wij tijdens het inloopspreekuur?

We doen een korte screening, bijvoorbeeld bij blessures aan spieren en gewrichten. We beantwoorden ook vragen over andere klachten die u heeft tijdens bewegen zoals slechte conditie, benauwdheid, hoofdpijn en dergelijke. De sportarts zal zo nodig verder onderzoek inzetten, zoals een röntgenfoto, echo, hart- of longonderzoek. In overleg met uw fitnesstrainer kan er eventueel een aangepast programma worden samengesteld.