Workshop Look Good Feel Better

De fysieke workshops van 'Look Good Feel Better' vinden vier keer per jaar plaats in CWZ. Ook is het mogelijk om de workshop gratis online te volgen op www.lookgoodfeelbetter.nl

  • Over de workshop
  • Voor wie?
  • De stichting Look Good Feel Better
  • Folders
  • Film

Kanker en de behandeling ervan hebben vaak grote gevolgen voor uw uiterlijk. Door chemotherapie en bestralingen kunt u uw haar verliezen of te maken krijgen met huid- en nagelproblemen. Dat doet wat met u. Maar door er goed en verzorgd uit te zien, voelt u zich goed, dan wel beter. CWZ wilt u hiermee helpen en biedt daarom, in samenwerking met de stichting Look Good Feel Better, een workshop uiterlijke verzorging aan.

Over de workshop

Tijdens de fysieke workshop krijgt u tips en adviezen over uiterlijke verzorging. Daarna gaat u zelf aan de slag met huidverzorging en make-up. U wordt hierbij begeleid door speciaal getrainde schoonheidsspecialisten, visagisten en haarspecialisten. In een ontspannen sfeer is er voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen over het veranderen van uw uiterlijk. Ook kunt u verschillende producten uitproberen die de cosmeticabranche ter beschikking stelt. De workshop duurt 2 uur en er is per bijeenkomst plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Daarnaast biedt Look Good Feel Better in totaal drie soorten online workshops per jaar aan waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Huidverzorging
  • Make-up
  • Haarwerken en alternatieven

Tijdens deze interactieve workshops zullen onze online beauty professionals laten zien hoe u uw huid, make-up of haarwerk verzorgt. Maar ook beantwoorden zij vragen van deelnemers.

Als deelnemer aan de workshop huidverzorging, make-up en haarwerken/pruiken heeft u slechts een computer of tablet nodig met een camera, microfoon en internetverbinding.

Naar boven

Voor wie?

Patiënten onder behandeling bij de afdeling oncologie (interne geneeskunde) van CWZ kunnen gratis deelnemen aan één van de fysieke workshops.

Voor informatie en inschrijving kunnen patiënten contact opnemen met de afdeling dagbehandeling oncologie B09: telefoonnummer (024) 365 87 88 of secretariaat.b09@verwijder-dit.cwz.nl

Wilt u u aanmelden voor onze gratis online workshop? De data en tijden vindt u via deze link. Ook kunt u zich op deze pagina inschrijven door op de betreffende online workshop te klikken.

Nadat u zich heeft geregistreerd, ontvangt u een bevestigingsmail met instructies hoe u kunt deelnemen.

Naar boven

De stichting Look Good Feel Better

Door het hele land organiseert de Stichting Look Good Feel Better dergelijke workshops. Meerdere organisaties op het gebied van kanker en uiterlijke verzorging en de brancheorganisatie van fabrikanten en importeurs van cosmetica zijn verbonden aan de stichting. De workshops in CWZ worden mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Vrienden van CWZ.

Naar boven

Folders

Naar boven

Film over de workshop Look Good Feel Better

Bekijk hier de film waarin vrouwen vertellen wat de workshop voor ze heeft betekend.

Naar boven