Dagbehandeling C52

Op de dagbehandeling liggen patiënten die na een ingreep of onderzoek op de dagkliniek nog even verpleegkundige zorg nodig hebben.

Het gaat om patiënten van chirurgie-heelkunde, gynaecologie, longziekten, neurochirurgie, KNO, orthopedie, urologie en plastische chirurgie. Op de afdeling zijn 3, 6 en 7 persoonskamers voor mannen en vrouwen samen. De afdeling dagbehandeling is in het weekend gesloten. Als u langer moet blijven, wordt u overgeplaatst naar de verpleegafdeling kort verblijf.

Toon meer

Bereikbaarheid

024 365 89 50
maandag - vrijdag
7.00 - 19.00 uur

Dokters en verpleegkundigen

Iedere patiënt heeft een vaste arts. U ziet deze altijd op de polikliniek. Op de verpleegafdeling komt niet altijd uw eigen dokter langs. Patiënten zien dagelijks de zaalarts: een arts-assistent in opleiding tot een specialismen. Patiënten hebben vaak ook te maken met een physician assistent. Deze personen zijn samen verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de verpleegafdeling. Het meeste heeft u te maken met de verpleegkundigen.

Folders

Praktische informatie

Maatregelen corona

Houd u aan de corona-maatregelen van CWZ om besmetting te voorkomen.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een geldig legitimatiebewijs voor identificatie, CWZ-registratiekaart, actueel medicijnoverzicht (AMO), zorgpas.

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.