Anesthesie

Als u een operatie moet ondergaan, dan heeft u een verdoving, ofwel anesthesie nodig.

De anesthesioloog verzorgt narcose en plaatselijke verdoving. Hij stemt de vorm en de mate van de anesthesie af op uw gezondheid en conditie. Daarbij wordt rekening gehouden met de aard en duur van de operatie en met uw persoonlijke wensen.

Tijdens de gehele operatie is de anesthesioloog of zijn assistent voortdurend bij u. Met behulp van moderne bewakingsapparatuur houdt hij uw ademhaling, bloeddruk, temperatuur en polsslag voortdurend in de gaten.

Toon meer

Bereikbaarheid

024 365 76 71
Maandag-vrijdag
8.00-12.00 en van 12.45 - 16.30 uur
Secretariaat 024 365 87 02

Pre-operatief spreekuur

Vóór uw operatie komt u naar het pre-operatieve spreekuur anesthesiologie op de poli anesthesiologie. Daar wordt u voorbereid op de operatie: wat gaat er gebeuren en wat moet er nog geregeld worden. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Pijnbestrijding tijdens en na operatie

Pijnbestrijding tijdens operatie

Pijnbestrijding na operatie
De anesthesioloog die u de verdoving voor de operatie geeft, zorgt ook voor bestrijding van de pijn na de ingreep.

De pijnkliniek

Bij de pijnkliniek zijn er anesthesiologen die zijn gespecialiseerd in bestrijding van chronische pijn. Meer over wachttijden pijnkliniek >

Folders

Waarvoor kunt u bij ons terecht ?

Praktische informatie

Komt u naar CWZ?

Draag bij verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of griepklachten een medisch mondkapje. Deze liggen bij de ingangen van het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een identiteitsbewijs (geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs), zorgverzekeringspas en een actueel medicijnoverzicht (AMO).

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.