Plastische chirurgie

De plastisch chirurgen herstellen tijdens een operatie de vorm en/of functie van het lichaam. Deze kan afwijken door ziekte, een ongeval, of vanaf de geboorte. Ook behandelen we mensen met cosmetische wensen. 

 

Gang van zaken plastische chirurgie

 • U meldt zich bij Meldpunt 4B in CWZ polikliniek Jonkerbosch. (Voor contact met plastische chirurgie: 024 365 82 35.) 
 • Mocht u geen registratiekaart hebben, dan kan u deze hier laten maken.
 • Daarna neemt u plaats in de wachtkamer.
 • Als u aan de beurt bent, haalt de doktersassistent u op.
 • De plastisch chirurg stelt u vragen en doet zo nodig een onderzoek. Daarna stelt deze het vervolgtraject voor. Dat kan een vervolgonderzoek zijn, een behandeling of een controleafspraak.
 • Als een vervolgafspraak, onderzoek of ingreep nodig is, dan geeft de plastisch chirurg u een briefje. Dit geeft u af bij de balie. De doktersassistent maakt samen met u een afspraak. Wij proberen rekening te houden met uw wensen.

Specialisaties en speciale spreekuren plastische chirurgie

Specialisaties

 • Esthetische chirurgie: daarbij gaat het vooral om het verbeteren van vormen. Denk aan een ooglid, oor, borst en buik. Lees meer op website van Esthetiek groep. 
 • Reconstructie chirurgie: daarbij gaat het vooral om het herstel van de functie met aandacht voor de vorm. Dit kan zijn na ongeval, ziekte of aangeboren afwijking.
 • Hals- en polschirurgie.

Speciale spreekuren

Huid- en oedeemtherapeut

In CWZ is een huid- en oedeemtherapeut werkzaam.

 • U heeft een verwijzing nodig van de huisarts of van uw arts.
 • Aanwezig op maandagmiddag, dinsdag en vrijdag.
 • Meer informatie over de behandelingen vindt u op deze website.
 • Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar (024) 679 36 41.

Extra informatie over operatie in kliniek SK Mill

Voor sommige verzekerde behandelingen werkt CWZ plastische chirurgie samen met Specialistische Kliniek plastische chirurgie in Mill (SK Mill). CWZ maakt voor operaties van deze behandelingen gebruik van de operatiekamers van deze kliniek. Zo kunnen wij u sneller helpen.

U blijft onder behandeling van CWZ en wordt geopereerd door een CWZ-arts
Als er is gekozen voor een operatie in Mill, dan bent u alleen op de dag van de operatie in Mill. U kunt dezelfde dag weer naar huis. U blijft onder behandeling van CWZ en wordt geopereerd door een plastisch chirurg van CWZ. 

Herstel en controleafspraken
Na de operatie herstelt u thuis. Alle andere afspraken en controles zijn gewoon in CWZ. Zowel voor als na de operatie. Uw medische gegevens en afspraken kunt u inzien in patiëntportaal MijnCWZ. Voor vragen voor en na uw operatie neemt u contact op met CWZ.

Gastvrij en goed beoordeeld
De behandeling in de kliniek SK Mill is erg gastvrij en heeft een hoge kwaliteit. De locatie is kleinschalig. Aan uw operatie op deze locatie zijn geen extra kosten verbonden. U kunt gratis parkeren voor de deur. Daarom krijgt deze locatie een hoge waardering van andere patiënten op Zorgkaart Nederland. De plastisch chirurg van CWZ wordt geholpen door een team van ervaren verpleegkundigen en anesthesisten.

Adres SK Mill
Hoogveldseweg 7
5451 AA Mill

De Specialistische Kliniek Mill is gelegen naast de parkeergarage in het gebouw van City Resort. U kunt naast het gebouw gratis parkeren.

Bekijk de route via Google Maps

 

 

 

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht ?

Praktische informatie

Komt u naar CWZ?

Draag bij verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of griepklachten een medisch mondkapje. Deze liggen bij de ingangen van het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een identiteitsbewijs (geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs), zorgverzekeringspas en een actueel medicijnoverzicht (AMO).

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.