Plastische chirurgie

De plastisch chirurgen van CWZ herstellen tijdens een operatie de vorm en/of functie van het lichaam. Samen met u zetten we stappen die nodig zijn voor het beste resultaat.

Op de polikliniek plastische chirurgie houden plastisch chirurgen spreekuur. Zij zien patiënten bij wie de vorm of functie van een lichaamsdeel is verstoord. Door ziekte of een ongeval, of vanaf de geboorte. Ook komen hier mensen met cosmetische wensen. 

Wij kennen een aantal deelgebieden, zoals de esthetische chirurgie, reconstructieve chirurgie en hand- en polschirurgie. 

Esthetische chirurgie
Bij esthetische chirurgie gaat het vooral om het verbeteren van vormen. Denk aan een ooglid, oor, borst en buik. Lees meer op website van Esthetiek groep. 

Reconstructie chirurgie
Bij reconstructieve chirurgie gaat het vooral om het herstel van de functie met aandacht voor de vorm. Dit kan zijn na ongeval, ziekte of aangeboren afwijking.

Toon meer

Gang van zaken plastische chirurgie

  • Mocht u geen registratiekaart hebben, dan kan deze bij Meldpunt 4B worden gemaakt.
  • U meldt zich bij Meldpunt 4B in CWZ polikliniek Jonkerbosch.
  • Daarna neemt u plaats in de wachtkamer.
  • Als u aan de beurt bent, haalt de doktersassistent u op.
  • De plastisch chirurg stelt u vragen en doet zo nodig een onderzoek. Daarna stelt hij het vervolgtraject voor. Dat kan een vervolgonderzoek zijn, een behandeling of een controleafspraak.
  • Als een vervolgafspraak, onderzoek of ingreep nodig is, dan geeft de plastisch chirurg u een briefje. Dit geeft u af bij de balie. De doktersassistent maakt samen met u een afspraak. Wij proberen rekening te houden met uw wensen.

Huid- en oedeemtherapeute

In CWZ is een huid- en oedeemtherapeute werkzaam, Suzan van der Velden.

  • U heeft een verwijzing nodig van de huisarts of van uw arts.
  • Zij is aanwezig op maandagmiddag, dinsdag en vrijdag.
  • Meer informatie over de behandelingen vindt u op deze website.
  • Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar (024) 679 36 41.

Waarvoor kunt u bij ons terecht ?

Praktische informatie

Maatregelen corona

Houd u aan de corona-maatregelen van CWZ om besmetting te voorkomen.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een geldig legitimatiebewijs voor identificatie, CWZ-registratiekaart, actueel medicijnoverzicht (AMO), zorgpas.

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.