Behandelcentrum

Het behandelcentrum is er voor patiënten die een poliklinische behandeling met plaatselijke verdoving ondergaan en meteen daarna naar huis kunnen.

Het gaat om patiënten van chirurgie/heelkunde, gynaecologie, longziekten, neurochirurgie, KNO, orthopedie, urologie en plastische chirurgie. Er zijn 5 behandelkamers.

Toon meer

Bereikbaarheid

024 365 89 50
maandag - vrijdag
8.00 - 17.00 uur
behandelcentrum C56

Gang van zaken bij behandeling behandelcentrum

Melden en wachten 

 • Op de dag van de behandeling meldt u zich een kwartier voor het operatietijdstip bij meldpunt 2C. Hoe komt u daar? Bij de hoofdingang van het ziekenhuis neemt u de linkergang. Bij het eerste trappenhuis loopt u rechtdoor. Bij het tweede trappenhuis gaat u naar boven. Er is ook een lift. Eenmaal boven ziet u meldpunt 2C. Daar meldt u zich aan.
 • De medewerker van het meldpunt zoekt uw afspraak op en geeft aan de afdeling door dat u er bent. Ook wordt u gevraagd naar uw identiteitsbewijs. Na identificatie krijgt u 2 barcodebandjes om uw polsen.
 • U krijgt een kaartje met de looproute naar de behandelkamer. Het nummer van de behandelkamer staat op de deur. 

Behandeling

 • Als u aan de beurt bent, wordt u opgehaald en naar een kleedkamer gebracht. Uw begeleider kan in de wachtruimte blijven.
 • U trekt uw schoenen en bovenkleding uit en een patiëntenjasje aan.
 • U wordt naar de behandelkamer gebracht en gaat op de operatietafel liggen. De medisch specialist controleert nog een keer of hij de juiste patiënt voor zich heeft. Daarna krijgt u een lokale verdoving en wordt de ingreep uitgevoerd.

Na de behandeling

 • In de kleedruimte kleedt u zich weer aan.
 • Daarna kunt u meestal meteen naar huis. De medewerker van het behandelcentrum vertelt u wanneer u naar huis kunt.
 • De medewerker van het behandelcentrum geeft u informatie over de nazorg.
 • Mocht het nodig zijn om u extra in de gaten te houden, dan wordt u opgenomen op de dagbehandeling.
 • De brief voor de huisarts krijgt u ofwel later toegestuurd of u haalt deze op bij meldpunt 2C. Als u nog geen controleafspraak heeft, wordt die hier alsnog gemaakt.

Folders

Waarvoor kunt u bij ons terecht ?

Praktische informatie

Maatregelen corona

Houd u aan de corona-maatregelen van CWZ om besmetting te voorkomen.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een geldig legitimatiebewijs voor identificatie, CWZ-registratiekaart, actueel medicijnoverzicht (AMO), zorgpas.

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.