Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Contact

Voor een volledig overzicht van de afdelingen en telefoonnummers gaat u naar de pagina telefoonnummers.

Locatie

Bent u in het ziekenhuis, dan kunt u de verlichte bordjes Nachtuitgang volgen (tussen 21.00 uur en 7.00 uur zijn deze verlicht). Deze bordjes leiden naar het Spoedplein, B54.

Komt u van buiten, dan kunt u tussen 21.00 uur en 7.00 uur alleen via het Spoedplein binnenkomen. Het is verstandig om buiten de reguliere openingstijden op het parkeerdek te parkeren.

Op de website www.cwz.nl staat de locatie vermeld bij het betreffende specialisme bij ‘Bereikbaarheid’. In de (digitale) afspraakbrief en in de actuele afspraakinformatie op MijnCWZ staat vermeld bij welk meldpunt of welke locatie u zich kunt melden.

De locatie bestaat uit een combinatie van een hoofdletter en een cijfer. Soms gevolgd door nog een hoofdletter, bijvoorbeeld C52K.

De eerste hoofdletter geeft de verdieping(=laag) aan. Door de hoofdingang komt u binnen op de B- laag. Als u naar een afdeling op de A-laag wil, gaat u over de B-laag naar het cijfer waar u moet zijn en gaat dan met de trap/lift naar een verdieping lager. Wilt u naar een afdeling op de C-laag, dan gaat u over de B-laag naar het cijfer waar u moet zijn. Vervolgens gaat u met de trap/lift naar een verdieping hoger.

De nummering loopt tegen de klok in, van een laag cijfer (00-01), naar een hoog cijfer (92).  

Vanaf hoofdingang via rechtergang, met een laag cijfer, door de gangen om het binnenplein met o.a. het restaurant heen, naar linkergang met het hoogste cijfer.

Openbaar vervoer

CWZ, de polikliniek plastische chirurgie in polikliniek Jonkerbos zijn bereikbaar met het openbaar vervoer. Verschillende bussen stoppen op het CWZ-terrein en op de Weg door Jonkerbos.

  • Van en naar het Centraal station vertrekken lijn 8 (Hatert) en 13 (Wijchen) van en naar CWZ.
  • Van het station Dukenburg vertrekt lijn 13 (Sint Maartenskliniek) van en naar CWZ.

Voor een compleet reisadvies kunt u bellen naar Openbaar Vervoer Reisinformatie 0900-9292 of kijk op www.9292ov.nl.

Nee, er is geen oplaadpunt meer voor OV-chipkaarten in CWZ.  Het is ook niet mogelijk om een OV chipkaart  in 't Winkeltje van CWZ te kopen. 

 

Parkeren

Op het betaalde parkeerterrein zijn nog 10 grotere parkeerplaatsen voor invaliden. Als hier ook geen plek is, zult u een gewone parkeerplaats moeten zoeken. Alle parkeervoorzieningen vallen onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Nijmegen.

Er zijn 2 parkeerlocaties, een vóór het ziekenhuis en een op het parkeerdek naast het hoofdgebouw.

Beide parkeervoorzieningen vallen onder de verantwoordelijkheid van de Gemeente Nijmegen.

Zijn beide voorzieningen vol, dan kunt u kijken of er een plaats is bij het Sanadome. Zij hebben een eigen parkeerbeleid. Een dagkaart van CWZ is daar niet geldig.

  • Contant: U kunt betalen met muntstukken van 10 eurocent en meer. Het betalen met biljetten van € 5 en € 10 kan alleen bij een bedrag vanaf € 4,50. Een dagkaart is dan goedkoper.
  • Bankpas

Ja, op het parkeerterrein voor CWZ en in de parkeergarage naast CWZ. Hier vindt u de mogelijkheden.

Er zijn verschillende locaties waar de betaalautomaten staan:

  • Vier tegenover de hoofdingang
  • Eén voor het parkeerdek naast het hoofdgebouw
  • Eén op het parkeerdek

U kunt parkeren tegen betaling van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur. Buiten deze tijdstippen parkeert u gratis. Kijk hier voor de parkeertarieven van de gemeente Nijmegen.

Bent u langer dan 3,5 uur in het ziekenhuis? Of komt u meerdere keren op één dag? Dan is het voor u voordelig om een dagkaart te kopen. Deze kost € 7,50 en is te koop via de parkeerautomaat. Met deze dagkaart kunt u de hele dag parkeren. U kunt ook kiezen voor een weekkaart. Deze kost € 30,00 en is ook te verkrijgen via de parkeerautomaat.

Route

De routes naar de verschillende CWZ-locaties kunt u hier vinden.

Het adres van de verschillende CWZ-locaties kunt u hier vinden.

Sociale media

CWZ is ook te vinden op Twitter @CWZNijmegen.