Hartcentrum Nijmegen

Hartcentrum Nijmegen onderzoekt uw hartklachten. Wij geven u snel de antwoorden die u zoekt.

U kunt bij Hartcentrum Nijmegen terecht als u last heeft van niet-acute aandoeningen van het hart: hartritmestoornis, pijn op de borst of hartruis. U wordt dan onderzocht door cardiologen van CWZ en Radboudumc.

Toon meer

Bereikbaarheid

024 - 365 77 35
maandag - vrijdag
8.00 - 10.00 uur
14.00 - 16.00
cardiologie B18

Een afspraak maken

Een afspraak maakt u na bezoek aan uw huisarts. Deze verwijst u naar het Hartcentrum Nijmegen en u wordt dan gebeld voor een afspraak op korte termijn.

Waarom kiest u voor Hartcentrum Nijmegen?

  • Na uw doorverwijzing kunt u op korte termijn terecht bij Hartcentrum Nijmegen.
  • In de meeste gevallen krijgt u meteen de uitslag. Ook hoort u of er een behandeling nodig is en hoe die eruit ziet. U krijgt dus uw onderzoek, uitslag en behandeladvies op één dag.
  • Eventuele behandeling gebeurt ook in CWZ of het Radboudumc.
  • Uw huisarts krijgt automatisch de uitslag van uw onderzoek.

Onderzoeken bij Hartcentrum Nijmegen

Uw huisarts stelt aan de hand van uw klachten een diagnose. Op basis van die diagnose krijgt u één of meerdere van onderstaande onderzoeken bij Hartcentrum Nijmegen:

Hartcentrum Nijmegen heeft een eigen website met meer informatie.

Twijfelt u of u een risicopatiënt bent voor het coronavirus? Bekijk hier de veelgestelde vragen op de website van de Harteraad.

Waarvoor kunt u bij ons terecht ?

Praktische informatie

Komt u naar CWZ?

Draag bij verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of griepklachten een medisch mondkapje. Deze liggen bij de ingangen van het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een identiteitsbewijs (geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs), zorgverzekeringspas en een actueel medicijnoverzicht (AMO).

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.