Patiëntpanel CWZ prostaatkankercentrum

Ons centrum vindt uw mening en ervaring erg belangrijk. Daarom nodigen wij u graag uit om lid te worden van het patiëntpanel. Door uw ervaringen, wensen en behoeften over uiteenlopende onderwerpen met ons te delen draagt u bij aan het verbeteren van onze zorg en dienstverlening.

Praat mee over uw zorg

Wilt u lid worden van het patiëntpanel prostaatkanker? U kunt zich aanmelden via de knop hieronder:

Aanmelden

Hoe werkt het?

U kunt zich heel eenvoudig aanmelden via het aanmeldformulier. Via dit formulier zullen wij een aantal vragen aan u stellen. Als u zich heeft aangemeld en de aanmelding bevestigd heeft, staat u in ons panelbestand. Als er een onderzoek beschikbaar is, ontvangt u een uitnodiging per e-mail voor deelname aan het onderzoek. In deze mail staat een link naar een online vragenlijst die u kunt invullen. Denk hierbij aan vragenlijsten over nazorg, verbeteren van zorgprocessen of nieuwe ontwikkelingen. 

Eén keer per jaar wordt er een themabijeenkomst georganiseerd, waarbij medisch specialisten, verpleegkundigen en panelleden met elkaar in gesprek gaan over de laatste ontwikkelingen, innovaties en specifieke thema's rondom prostaatkanker. Tijdens deze bijeenkomsten is er ook ruimte voor contact met mensen die ook prostaatkanker hebben (gehad).

Hoe vaak wordt u benaderd?

U wordt een aantal keer per jaar benaderd voor deelname aan een onderzoek of een themabijeenkomst. Deelname aan het patiëntpanel van het CWZ prostaatkankercentrum is geheel vrijblijvend. U bepaalt zelf hoe vaak, wanneer en aan welk onderzoek u wilt deelnemen. U kunt zich op elk moment afmelden. 

Is uw privacy gewaarborgd?

Als u aan ons patiëntpanel deelneemt is uw privacy te allen tijde gegarandeerd. Uw persoonsgegevens zijn goed beveiligd en worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van onderzoeken van het patiëntpanel van het CWZ prostaatkankercentrum.

Wilt u meer weten over uw privacy, bekijk dan onze privacy statement.

Hoe gegevens wijzigen of uitschrijven?

Wijzigen
Op uw profielpagina kunt u uw persoonlijke gegevens (zoals e-mailadres) bekijken en aanpassen.

Uitschrijven?

Heeft u vragen of opmerkingen?

Stuur dan een mail naar onderzoek@verwijder-dit.cwz.nl. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.