Alles naar wens?

Wij vinden het belangrijk te horen wat u van CWZ vindt. Zo kunnen we onze zorg en dienstverlening nog beter maken.

Hoe kunt u feedback geven?

CWZ doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Complimenten zijn altijd welkom. Maar ook als u niet tevreden bent over de behandeling of service horen we dit graag, zodat we er iets aan kunnen doen. U kunt op verschillende manieren uw feedback aan ons doorgeven. 

Geef uw feedback aan de afdeling

Bespreek uw ervaring met de afdeling of persoon waar u mee te maken heeft gehad. Dat werkt het allerbeste en ze kunnen er dan meteen mee aan de slag. 

Neem contact op met de klantenservice

De klantenservice biedt een luisterend oor en bemiddelt bij klachten.

Doe mee aan onderzoek naar patiëntervaringen

U kunt als patiënt van CWZ benaderd worden om deel te nemen aan onderzoek, via interviews, groepsgesprekken of vragenlijsten. U kunt hier vrijwillig en vrijblijvend aan deelnemen.

Vertel uw patiëntverhaal

Mensen lezen graag over de ervaringen van anderen. U kunt onze redactie vragen om een interview. Ook kunt u zelf een verhaal insturen.

Geef uw mening op Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland is een onafhankelijke website, waarop het overzicht van het zorgaanbod in Nederland is te vinden. Op deze website kunt u uw zorgverlener en/of een zorgorganisatie waarderen. Hiermee helpt u andere bezoekers die op zoek zijn naar een zorgverlener. CWZ stimuleert het gebruik van ZorgkaartNederland, omdat we vinden dat de zorg in Nederland voor iedereen inzichtelijk moet zijn. We horen graag uw mening over ons ziekenhuis of over onze specialisten, zodat wij onze zorg kunnen blijven verbeteren.