Andrea Visser

Geestelijk verzorger/predikant en ethisch consulent

Mijn aandachtsgebieden zijn: zingeving, levensvragen, geloof, ethiek, dilemma’s, rituelen, ondersteuning bij naderend levenseinde en gewoon een goed gesprek en een luisterend oor.

'Praten over levensvragen helpt.'

Andrea Visser

Even voorstellen

Als geestelijk verzorger en ethisch consulent ben ik er voor vragen en gedachten over het leven. Het kan zijn dat u daar nu meer over nadenkt.

Het kunnen gedachten en vragen zijn als: Waarom overkomt mij dit? Wat is de zin van het leven? Wat beteken ik voor anderen? Waar put ik kracht uit? Waar is God/Allah nu? Met wie of wat voel ik mij verbonden?  Wie ben ik als ik straks uit het ziekenhuis kom, heeft het mij veranderd? Hoe vul ik mijn leven zinvol in? Hoe laat ik het leven los? Wat laat ik achter? Hoe kan ik nu de beste keuze maken, voor mezelf en mijn dierbaren? Welke waarden zijn voor mij nu het belangrijkste?

Praten over dergelijke vragen helpt u om uw leven te waarderen en (opnieuw) betekenis te geven of om een keuze te maken. Als geestelijk verzorger ben ik hier speciaal voor opgeleid. U kunt bij mij terecht voor gesprek, begeleiding of een ritueel. Uw levensbeschouwing is altijd richtinggevend.

Werkervaring

  • Beroep uitoefenend sinds 2007
  • Werkzaam in CWZ sinds 2021

Opleidingen

  • Opleiding: Theologie Universiteit Utrecht, Kerkelijke opleiding Protestantse Theologisch Universiteit
  • Opleiding (sub)specialisme: Postacademische opleiding Contextuele Hulpverlening, postacademische opleiding tot Supervisor en Coach

Lidmaatschappen

  • VGVZ
  • SKGV