Anne Brants

SEH-arts

Ik ben in 2009 begonnen met werken op de oude spoedpost. Daarna ben ik meeverhuisd naar de huidige locatie op de spoedeisende hulp (SEH) tijdens mijn vervolg opleiding, die ik ook in CWZ heb gevolgd.

'Ondanks de afwisseling, heb je wel een vaste structuur en een team om je heen.'

Anne Brants

Even voorstellen

De spoedeisende geneeskunde heeft mij aangetrokken, vanwege het brede aanbod van ziektebeelden, de veelzijdigheid en de afwisseling. Wel heb je een vaste structuur en een team om je heen. Ook is spoedeisende geneeskunde een goede basis voor de expedities die ik begeleid als arts.

Ik doe mijn best om erachter te komen wat er aan de hand is. Samen met de patiënt bedenken we een plan. Of dat een behandeling voor een ziekte of botbreuk is, of geruststelling als acute oorzaken zijn uitgesloten; er is altijd een passende oplossing. Ook wanneer de oorzaak niet direct duidelijk is.

 

Werkervaring

  • Beroep SEH-arts uitoefenend sinds 2012
  • Werkzaam in CWZ sinds 2009

Opleidingen

  • (Sub)specialisme Spoedeisende Geneeskunde
  • (Sub)specialisme Expeditie geneeskunde 

Nevenactiviteiten

  • Samen met collega's heb ik Outdoor Medicine opgericht, een non-profit organisatie, om 'best medical practice' tijdens expedities te promoten. We doen dit door middel van scholing en advies om te voorkomen dat artsen onvoorbereid op pad gaan.