Zorgverlenersportaal voor huisartsen

Via het zorgverlenersportaal kunt u inzage krijgen in gedeelten van het elektronisch patiëntendossier van uw eigen patiënten. Onder bepaalde omstandigheden is het ook mogelijk gegevens van andere patiënten te raadplegen.

Alleen voor uw patiënten die hiervoor toestemming hebben gegeven

Inzage in de medische gegevens kan alleen bij patiënten die hiervoor toestemming hebben gegeven. Uw patiënten geven toestemming gemakkelijk en snel via patiëntportaal MijnCWZ. in CWZ kan tevens een toestemmingsformulier worden ingevuld.

Toestemmingsformulier gegevens delen

Toegang aanvragen

Via het u aanvraagformulier kunt u toegang tot het zorgverlenersportaal aanvragen. U mailt het ingevulde formulier of een foto of scan daarvan naar zorgverlenersportaal@verwijder-dit.cwz.nl. Wanneer u kunt inloggen, ontvangt u een bevestiging en een beknopte handleiding. Voor het inloggen heeft u een persoonlijke UZI-pas nodig.

Aanvraagformulier toegang zorgverlenersportaal

Inloggen zorgverlenersportaal

Hebt u toegang aangevraagd, dan kunt u inloggen met uw UZI-pas. Gebruikt u Windows 10? Kies dan voor de browsers Internet Explorer of Mozilla Firefox. De standaardbrowser Microsoft Edge biedt (nog) geen goede ondersteuning voor UZI-passen en certificaten. Op de website van het UZI-register staat meer informatie hierover. https://www.uziregister.nl/uzi-pas/softwareleveranciers/technische-documentatie

Instructies