Zorgverlenersportaal voor huisartsen

Via het zorgverlenersportaal kunt u inzage krijgen in gedeelten van het elektronisch patiëntendossier van uw eigen patiënten. Onder bepaalde omstandigheden is het ook mogelijk gegevens van andere patiënten te raadplegen.

Alleen voor uw patiënten die hiervoor toestemming hebben gegeven

Inzage in de medische gegevens kan alleen bij patiënten die hiervoor toestemming hebben gegeven. Uw patiënten geven toestemming gemakkelijk en snel via patiëntportaal MijnCWZ. in CWZ kan tevens een toestemmingsformulier worden ingevuld.

Toestemmingsformulier gegevens delen

Toegang aanvragen

Via het u aanvraagformulier kunt u toegang tot het zorgverlenersportaal aanvragen. U mailt het ingevulde formulier of een foto of scan daarvan naar zorgverlenersportaal@verwijder-dit.cwz.nl. Wanneer u kunt inloggen, ontvangt u een bevestiging en een beknopte handleiding. Voor het inloggen heeft u een persoonlijke UZI-pas nodig.

Aanvraagformulier toegang zorgverlenersportaal

Via dit formulier vraagt u toegang tot het Zorgverlenersportaal waarmee u inzage krijgt in de medische gegevens van uw patiënten zoals deze zijn vastgelegd in het EPD van CWZ. Wij verzoeken u om het formulier volledig in te vullen.

Het ingevulde formulier (of een kopie van ingevulde tabel) kunt u sturen naar CWZ zorgverlenersportaal@verwijder-dit.cwz.nl.  Via uw e-mail ontvangt u een bevestiging zodra uw toegang geregeld is.

Inloggen zorgverlenersportaal

Heeft u toegang gekregen, dan kunt u inloggen met uw UZI-pas. Voor het inloggen wordt gebruik gemaakt van Zorg-ID. Dat betekent dat portaal opgestart kan worden vanaf vrijwel elk device waar een uzi-paslezer op aangesloten kan worden en de door u gewenste browser. Om in te kunnen loggen via Zorg-ID, moet u Zorg-Id versie 1.5 installeren. Meer informatie én de software vindt u op vzvz.nl/zorg-id.

Instructies