Loket dienstverlening zorgpartners

Service voor zorgpartners

CWZ is niet alleen voor patiënten hét ziekenhuis voor Nijmegen en omgeving. Ook voor zorgprofessionals en andere partners hebben we een interessant aanbod. Bovendien is de service- en dienstverlening nu gebundeld in één serviceloket: CWZ dienstverlening aan zorgpartners.

Onze diensten

Bij het serviceloket kunt u terecht voor informatie, advies en bestellingen. Het loket is specifiek bedoeld voor huisartsen, zorginstellingen, verloskundigen en overige zorgverleners. Bij de medewerkers van het serviceloket kunt u terecht voor vragen over diagnostiek, zorgproducten en kennis en expertise. Zij brengen u in contact met de juiste specialist. U wordt snel en deskundig geholpen.

Training en scholing

We bieden regelmatig trainingen, scholingen en geven u advies over bijvoorbeeld de inzet van diagnostiek in uw praktijk. CWZ dienstverlening aan zorgpartners is erop gericht u volledig te ontzorgen, zodat u zich kunt concentreren op de zorg voor uw patiënten. Samen met u zetten we het belang van de patiënt voorop, waarbij u als zorgpartner de regie heeft èn houdt. Bekijk het scholingsaanbod van CWZ.

Contact

Ma t/m vr
van 8.30- 17.00 uur
Tel. 024 - 365 88 88
zorgpartners@verwijder-dit.cwz.nl
www.cwz.nl/zorgpartner 

Lucienne van Vliet
Tel: 024 - 365 70 11
email: zorgpartners@verwijder-dit.cwz.nl