Loket dienstverlening aan zorgpartners

Serviceloket voor zorgpartners

Bij het serviceloket kunt u terecht voor informatie, advies & bestellingen en is specifiek bedoeld voor huisartsen, zorginstellingen, verloskundigen en overige zorgverleners. Bij de medewerkers van het serviceloket kunt u terecht voor vragen over diagnostiek, zorgproducten en kennis en expertise. Zij brengen u in contact met de juiste specialist bij medisch-inhoudelijke vragen. U wordt snel en deskundig geholpen.

Daarom kiezen voor CWZ dienstverlening aan zorgpartners!

Als klant van CWZ dienstverlening aan zorgpartners profiteert u van de medische kennis en ervaring van een heel ziekenhuis. We passen de nieuwste onderzoekstechnieken toe en zijn op de hoogte van de laatste medische en verpleegkundige ontwikkelingen. Blijkt uw vraag complexer, dan heeft CWZ de kennis om u te helpen. Wij investeren in samenwerking en kennisoverdracht, zo kunt u altijd overleggen met onze medische professionals over uw aanvraag, uitslagen of andere vraagstukken. Bestellen van zorgproducten en het aanvragen van onderzoeken kan gemakkelijk en snel via onze webshop, website of Zorgdomein. We bieden regelmatig trainingenen, scholingen en geven u advies over bijvoorbeeld de inzet van diagnostiek in uw praktijk. CWZ dienstverlening aan zorgpartnersis erop gericht u volledig te ontzorgen, zodat u zich kunt concentreren op de zorg voor uw patiënten. Samen met u zetten we het belang van de patiënt voorop,waarbij u als zorgpartner de regie heeft èn houdt. 

‘De wensen van u als zorgpartner staan voorop!’

CWZ is niet alleen voor patiënten hét ziekenhuis voor Nijmegen en omgeving. Ook voor zorgprofessionals en andere partners hebben we een interessant aanbod. Bovendien is de service- en dienstverlening nu gebundeld in één serviceloket: CWZ dienstverlening aan zorgpartners. U kunt er snel en gemakkelijk terecht voor vragen, advies of om een bestelling te plaatsen.

Serviceloket

Ma t/m vr
van 8:00 - 17:30 uur
Tel. 024 - 365 88 88
zorgpartners@verwijder-dit.cwz.nl
www.cwz.nl/zorgpartner 

Meer informatie of maatwerk

Lucienne van Vliet-Franssen
Tel: 024 - 365 70 11
email: l.franssen@verwijder-dit.cwz.nl