Algemene informatie en nieuws

Zorgpartners

CWZ hecht veel waarde aan een goede relatie met haar partners in de zorg. Bent u een verwijzer, apotheker, zorginstelling of andere partner in de zorg? Op deze pagina's vindt u informatie die uw contact met ons ziekenhuis vereenvoudigt.

Nieuwe zorgpartner

Bent u (net) werkzaam als één van onze zorgpartners in de CWZ-regio? Meld u dan aan via het aanmeldformulier nieuwe zorgpartner. U zult vaak contact hebben met CWZ, bijvoorbeeld als verwijzer, of omdat u materialen wilt bestellen of uitslagen voor diagnostiek of het laboratorium ontvangt.

Gegevens in VEKTIS

Voor een goede onderlinge samenwerking is het noodzakelijk dat wij over een aantal gegevens van u beschikken. Dit is o.a. van belang bij het doorverwijzen of bestellen van producten. De info uit VEKTIS is voor ons leidend. Wij vragen u eventuele wijzigingen zsm door te geven aan VEKTIS. Alle overige wijzigingen kunt u aan ons doorgeven met via het aanmeldformulier nieuwe zorgpartner.

Rondleiding CWZ

Wilt u eens persoonlijk kennis maken met CWZ? Wij organiseren elke 2 maanden een rondleiding voor onze zorgpartners. Aanmelden kan bij de coördinator zorgpartners.

Dienstverlening voor verwijzers in regio

Hoe werkt een teleconsult?