Martin Visser

Martin Visser

Secretaris Vrienden van CWZ

'Mijn rol binnen het nieuwe bestuur is algemeen lid. Al 16 jaar ben ik werkzaam bij Rabobank. Sinds vijf jaar in deze mooie regio. Als directeur Bedrijven van Rabobank Rijk van Nijmegen sta ik middenin de samenleving en heb ik veel contacten met ondernemers. Samen met mijn collega’s, maar ook samen met onze leden, klanten en relaties proberen wij verschil te maken. Wereldvraagstukken zijn namelijk echt op te lossen, als je ze klein maakt, zo klein dat je ze als persoon kunt vastpakken. Als je dat vervolgens maar vaak genoeg doet heb je een onvoorstelbare grote impact. Dat is ook de reden waarom ik me wil inzetten voor de Vrienden van CWZ.

'Wereldvraagstukken zijn echt op te lossen, als je ze klein maakt, zo klein dat je ze als persoon kunt vastpakken.'

Naast mijn rol als bestuurder bij de stichting Vrienden van CWZ en mijn werk bij de Rabobank heb ik ook diverse andere nevenfuncties waarin ik mij dienstbaar aan de samenleving opstel. Dit kost evenwel veel tijd, maar geeft mij ontzettend veel voldoening. Het biedt een mooi tegenwicht in de hectiek van alledag en geeft mij de gelegenheid om kennis en netwerk te delen.

Met mijn vrouw en twee zonen woon ik in Cuijk bij de Kraaijenbergse plassen. In mijn vrije tijd loop ik graag met de hond en ben ik veelal op en rond het water te vinden. Het uitzicht over water geeft mij, als geboren Noord-Hollander, rust en ruimte om na te denken en te genieten van wat het leven te bieden heeft.'

Terug naar het overzicht bestuur.