Mooie donatie voor beweegtuin

04 april 2019

Afgelopen woensdag heeft stichting Vrienden van CWZ een cheque ter waarde van € 230 ontvangen voor de beweegtuin van de kinderafdeling.

Cheque voor de beweegtuin | Vrienden van CWZ Nijmegen

Stella, Sem en Aydin van basisschool de Vossenburcht in Nijmegen

Cheque

Afgelopen woensdag heeft stichting Vrienden van CWZ een cheque ter waarde van € 230,- ontvangen voor de beweegtuin. Na eerst zelf flink actief te zijn geweest in de beweegtuin, overhandigden Stella en Sem van groep 3 en Aydin van groep 4 de cheque namens hun basisschool de Vossenburcht in Nijmegen. Ze hebben het bedrag opgehaald met de verkoop van koekjes, taart en limonade. Daarnaast hebben de kinderen met kerst ook nog zelfgemaakte kerststukjes verkocht.

De kinderafdeling is blij met dit mooie bedrag. Met dit bedrag kan de afdeling materialen aanschaffen waar kinderen mee buiten kunnen spelen in de beweegtuin. Namens de kinderafdeling ontzettend bedankt!

Vrienden van CWZ

Vrienden van CWZ maakt extra voorzieningen en activiteiten mogelijk die niet betaald kunnen worden uit het ziekenhuisbudget. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg Vrienden van CWZ op Facebook, meldt u aan voor de nieuwsbrief of lees meer op de website Vrienden van CWZ.