FortaRock Bruggenloop 2015 voor Beweegtuin voor kids

28 juli 2015

Vrienden van CWZ is voor de 2e keer het goede doel van de FortaRock Bruggenloop. Net als vorig jaar gaan deelnemers hardlopen voor de Beweegtuin voor Kids.

Vrienden van CWZ is voor de 2e keer het goede doel van de FortaRock Bruggenloop. Net als vorig jaar gaan deelnemers hardlopen voor de Beweegtuin voor Kids. Daar kunnen kinderen spelen die zijn opgenomen of moeten wachten op hun afspraak. Broertjes en zusjes zijn ook welkom in de tuin. Onder het genot van een kopje koffie houden de ouders toezicht

XL jubileumeditie

Dit jaar organiseert Stichting 024 Sport voor de 10e keer de FortaRock Bruggenloop Nijmegen. Voor deze gelegenheid in een spectaculaire XL jubileumeditie.

Kidsrun

Voor kinderen is er een speciale Kidsrun. De XL jubileumeditie vindt plaats op zondag 6 september (en dus niet zoals gebruikelijk op woensdag). Hiermee hoopt de organisatie 024sport dan ook dat de Bruggenloop een echt familie-uitje gaat worden.

Nieuwe afstand voor volwassenen

Volwassenen kunnen starten op de ‘7 km en een beetje’ (bekend van vorige jaren) maar ook op de 10 km (deze afstand is nieuw!). Daag jezelf uit en doe mee!

Programma

Datum: Zondag 6 september 2015

Locatie: Waalkade Nijmegen

10:00 uur: KidsRun

11:00 uur: FortaRock Bruggenloop XL 10km

11:15 uur: 7 kilometer en een beetje

Meer info

Meer informatie over het goede doel, de beweegtuin voor kids.