Cello-optreden Muziek aan Bed

Het celloduo Muziek aan Bed treedt op met 4 handen en 2 stokken op één cello. Met ontroerende, grappige, speelse duetten. Soms heel klein, dan weer uitbundig. Soms instrumentaal, dan weer met zang. Met hun programma brengen zij hun publiek in vervoering. Jong én oud!

Terugblik optreden kinderafdeling

‘De Bolero klonk zo mooi. Ik vond het erg leuk’, zegt één van de kinderen na afloop. Pedagogisch medewerker Inge Overgoor die ook een aantal oud-patiëntjes uitnodigde: ‘ Voor één jongen was het ziekenhuis een vreselijke ervaring. Dat hij hier nu met zijn moeder voor iets fijns komt, is zó belangrijk.’

'De dagen zijn best lang hier'

Na het concertje gingen de cellisten Tjakina Oosting en Marieke van der Heyden een paar patiëntenkamers langs. ‘Woh, wat een mooie muziek,’ is de reactie overal. Ouders wiegen mee, baby's schateren, verpleegkundigen pinken een traantje weg. De moeder van Bram: ‘De dagen zijn best lang hier. Het is leuk dat er zoiets gebeurt.’ Verpleegkundige Nellie: ‘Mooi dat dit kan, want voor de couveuse-ouders zijn er maar weinig extra’s.

Helpt u mee?

De stichting Vrienden van CWZ zamelt geld in om optredens van Muziek aan Bed te kunnen realiseren. Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren? Lees hoe u dit mooie doel kunt steunen.

Cello-optreden Muziek aan Bed | Vrienden van CWZ Nijmegen

Helpt u mee?

Goed doel: optreden van Muziek aan Bed

Benodigd bedrag: € 500,- per optreden

Donateurs: particulieren

Ik wil ook steunen

Jip bij het cello-concert | Vrienden van CWZ Nijmegen

‘Wat leuk dat we een keer voor iets leuks naar CWZ kunnen!’  

Jip en zijn broer bij het cello-optreden op de kinderafdeling.