Benefiet golftoernooi

Op vrijdag 15 september 2023 was het eindelijk zover! De tweede editie van het Vrienden van CWZ benefiet golftoernooi. Een prachtige, sportieve dag waarbij de fanatieke deelnemers niet alleen de uitdaging tijdens het toernooi aangingen, maar ook geld ophaalden voor BeterBuiten.

Op deze dag is een mooi bedrag van ruim  15.000 opgehaald voor BeterBuiten. Met dit bedrag kan Vrienden van CWZ bouwen aan haar nieuwe droom.  Een plek bij het ziekenhuis, midden in het groen, in de frisse buitenlucht, met fluitende vogels om je heen, waar je als patiënt alleen of samen met je naasten even kunt ontspannen. Een plek voor goede gesprekken, waar je even niet aan je ziekte hoeft te denken en je je weer even mens kunt voelen. Een plek in een rustige omgeving, voor iedere patiënt, ook als je nog niet fit genoeg bent om uit bed te gaan of afhankelijk bent van medische apparatuur.

Vrienden van CWZ bedankt alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers voor deze prachtige dag. Zien we u volgend jaar (weer) op vrijdag 13 september?

Fotoalbum

Wilt u nog even nagenieten van deze prachtige dag? Bekijk het fotoalbum

Wedstrijduitslag

Derde editie - 2024

De tweede editie van het Vrienden van CWZ benefiet golftoernooi was wederom een groot succes en voor herhaling vatbaar. Wilt u er volgend jaar bij zijn? Noteer vrijdag 13 september 2024 dan alvast in uw agenda. Dat wordt onze geluksdag!

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het Vrienden van CWZ golftoernooi 2024? Meldt u aan voor de mailinglijst.