Zevenheuvelenloop

Op 18 en 19 november 2017 vindt de Zevenheuvelenloop plaats. Ook dan zal een Vriendenteam van CWZ hardlopen voor een goed doel. We houden u op de hoogte op deze site.

2016

Zevenheuvelenloop | Vrienden van CWZ Nijmegen (bron: www.looptijden.nl)

Op 19 en 20 november was de Zevenheuvelenloop. Een Vriendenteam kwam tijdens deze loop op beide afstanden (7 en 15 km) in actie voor de Beweegtuin voor kinderen.

Marly spruit, kinderverpleegkundige CWZ

Marly spruit, kinderverpleegkundige | Vrienden van CWZ

'Een selfie van mijn bootcampbuddy en mij! We hebben weer mogen genieten van een stormachtige 7hl wat totaal de pret niet mocht drukken! De sfeer zat er weer prima in, zowel onder de lopers als onder de supporters. Wat een feest!!! Voor mij was het de 3de keer meelopen met de 7 hl, 1x de 7km en nu voor het 2de jaar de 15km. Met een knieblessure op de loer kon ik niet voluit lopen, maar daardoor des te meer kunnen genieten van het mooie parcours. Uiteindelijk gingen we met een glimlach van oor tot oor over de finish te met een eindtijd van 1.19,37. We hebben met trots gelopen voor ‘mijn CWZ' en het goede doel de Beweegtuin. Dit goede doel gaat mij extra aan het hart omdat ik al 14 jaar werkzaam ben als kinderverpleegkundige op de afdeling. Het was weer een mooie editie om op terug te kijken. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij!'

Frauke Thomsen, diëtist CWZ

Het was een erg sfeervolle loop. Ik kwam tijdens de loop nog een vriend van het CWZ tegen. Helaas tijdens het lopen geen tijd gehad om een foto te maken. Tot een volgende keer!

Frauke Thomsen | Vrienden van CWZ Nijmegen

Meer over de beweegtuin kinderen

Jongetje op klimrek (bron: Stichting mijn liefste wens)

Kinderen die in het ziekenhuis liggen, hebben een plek nodig waar ze kind kunnen zijn in plaats van patiënt. Daarom is een beweegtuin hard nodig voor de 2.100 kinderen die jaarlijks in CWZ worden opgenomen op de kinderafdeling. De bestaande tuin biedt weinig afwisseling en nodigt niet uit om er te spelen. De nieuwe beweegtuin gaat juist uitdagen om te ontdekken en te bewegen. De tuin wordt in 3 fasen aangelegd. Er zijn nog veel donaties nodig voor dit grote project.

Ik doneer eenmalig.