Zevenheuvelenloop

Mooiste parcours van Nederland

Zevenheuvelenloop | Vrienden van CWZ Nijmegen (bron: www.looptijden.nl)

Op 18 en 19 november 2017 vindt de Zevenheuvelenloop plaats. We houden u op de hoogte op deze site.

Terugblik 2016

Marly spruit, kinderverpleegkundige | Vrienden van CWZ

Op 19 en 20 november was de Zevenheuvelenloop. Een Vriendenteam kwam tijdens deze loop op beide afstanden (7 en 15 km) in actie voor het goede doel: Beweegtuin voor kinderen.

Marly Spruit, kinderverpleegkundige CWZ: "Een selfie van mijn bootcampbuddy en mij! We hebben weer mogen genieten van een stormachtige 7hl wat totaal de pret niet mocht drukken! De sfeer zat er weer prima in, zowel onder de lopers als onder de supporters. Wat een feest!!! Voor mij was het de 3de keer meelopen met de 7 hl, 1x de 7km en nu voor het 2de jaar de 15km. Met een knieblessure op de loer kon ik niet voluit lopen, maar daardoor des te meer kunnen genieten van het mooie parcours. Uiteindelijk gingen we met een glimlach van oor tot oor over de finish te met een eindtijd van 1.19,37. We hebben met trots gelopen voor ‘mijn CWZ' en het goede doel de Beweegtuin. Dit goede doel gaat mij extra aan het hart omdat ik al 14 jaar werkzaam ben als kinderverpleegkundige op de afdeling. Het was weer een mooie editie om op terug te kijken. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij!"

Frauke Thomsen | Vrienden van CWZ Nijmegen

Frauke Thomsen, diëtist CWZ: "Het was een erg sfeervolle loop. Ik kwam tijdens de loop nog een vriend van het CWZ tegen. Helaas tijdens het lopen geen tijd gehad om een foto te maken. Tot een volgende keer!"