Vierdaagse 2017

The Walk of the World

Van 18 tot en met 21 juli 2017 vindt de 101e Vierdaagse plaats. Ook dit jaar loopt er weer een Vriendenteam van CWZ mee. 

Als vriend van het Vriendenteam geniet u niet alleen van vier dagen wandelen in de Waalstad en omgeving, maar steunt u ook het goede doel: bewegen tijdens dialyse.
Iedereen die is ingeloot voor de vierdaagse kan als vriend van het Vriendenteam meelopen. Breng al uw vrienden, kennissen, familieleden en collega's op de hoogte en loop samen mee!

Terugblik 2016

Joany en Reinier Wald-Drinkenburg bedanken Vrienden van CWZ

Joany en Reinier Wald-Drinkenburg | Vrienden van CWZ

Beste vrienden van CWZ, wij blikken met velen terug op een zware, subtropische, maar ook gezellige, succesvolle en veilige 100ste 4daagse, onze 9de keer. Jullie aanwezigheid langs de 7heuvelenweg was een geweldige reddingsboei: heerlijk zitten in de schaduw, effe bijpiepen bij een lekker soepje. Precies wat we nodig hadden! We willen speciaal sportarts in opleiding Carlijn van den Berg in het zonnetje zetten. Zonder haar ongecompliceerde, vriendelijke en vakbekwame blarenhulp zouden we de rest van de tocht misschien niet, maar zeker niet zo fluitend hebben kunnen afronden! Wij zijn al jaren vrienden van het CWZ, in die zin dat wij als patiënten alleen plesante ervaringen in het ziekenhuis zelf hebben gemaakt. Deze ervaring, buiten de ziekenhuismuren, voegen wij met plezier toe! Graag tot volgend jaar! Met hartelijke groeten, Joany en Reiner Wald-Drinkenburg

Foto's van de de lopers op Facebook!

Het Vriendenteam telde maar liefst 78 personen en daar zijn we trots op! Van hen liepen er 8 de jubileumafstand van 55 km. In de verzorgingspost zijn veel foto's gemaakt. Deze zijn te vinden op de Facebookpagina van Vrienden van CWZ

Nierpatiënt liep 6e keer mee

Joop Willems tijdens de Vierdaagse van 2015 op de dialyseafdeling | CWZ Nijmegen

Een van de vrienden van het Vriendenteam is dialysepatiënt Joop Willems: lees zijn bijzondere verhaal en help hem mee!

15e Vierdaagse voor de dialysepatiënt

Dialyseverpleegkundige Denise Gerritsen | CWZ Nijmegen

Dialyseverpleegkundige Denise Gerritsen: ‘Dialysepatiënten zijn behoorlijk beperkt in hun leven. Ik wil de tijd die ze op de afdeling doorbrengen prettiger maken.’ Lees meer.

8e Vierdaagse op nieuwe knieën

Orthopediepatiënt Arnold Wolf | CWZ Nijmegen

Orthopediepatiënt Arnold Wolf tijdens de vorige Vierdaagse

Arnold Wolf (81) presteert het weer! Bijzonder vanwege zijn leeftijd én zijn nieuwe knieën. Lees meer.