Vierdaagse 2017

The Walk of the World

Van 18 tot en met 21 juli 2017 vindt de 101e Vierdaagse plaats. Ook dit jaar loopt er weer een Vriendenteam van CWZ mee. 

Als vriend van het Vriendenteam geniet u niet alleen van vier dagen wandelen in de Waalstad en omgeving, maar steunt u ook het goede doel: Dialysepatiënten in beweging. 
Iedereen die is ingeloot voor de vierdaagse kan als vriend van het Vriendenteam meelopen. Breng al uw vrienden, kennissen, familieleden en collega's op de hoogte en loop samen mee!

Aanmelden Vriendenteam CWZ

De inschrijving is gesloten.

'Hoog tijd voor een extra fiets'

Patiënt op dialysefiets | Vrienden van CWZ

Patiënt op dialysefiets en dialyseverpleegkundigen

'Bewegen is gezond voor iedereen, maar des te meer voor dialysepatiënten. Vanwege hun verminderde nierfunctie hebben zij meer kans op hart- en vaatproblemen. Bewegen kan dit helpen te voorkomen. Met het beeldscherm maken ze virtuele fietstochten op allerlei mooie plekken van de wereld. Voor een dialysepatiënt zijn dit niet alleen nuttige maar ook aangename ''uitstapjes''. De beelden zijn zo aantrekkelijk dat ik zelf tijdens het visite lopen vaak verleid wordt om een stukje mee te fietsen. De populariteit van de fiets is zo hoog, ze vechten er nog net niet om. Hoog tijd voor een extra fiets!' aldus Marc ten Dam, internist CWZ. Lees hier meer over dit goede doel.

'Prettige bezigheid'

Meneer van Dijk en dialyseverpleegkundige Anita

Meneer van Dijk en dialyseverpleegkundige Anita

Begin dit jaar heeft meneer van Dijk (91 jaar) als een van de eerste dialysepatiënten een virtueel parcours afgelegd op de nieuwe dialysefiets. Meneer van Dijk: ‘Het is toch fantastisch dat zo’n apparaat beschikbaar is! Het is een prettige bezigheid. Met dialyseren ben je alleen maar een beetje voor je uit aan het kijken. Fietsen is goed voor mijn conditie én de tijd schiet zo op!’

Meer informatie over de Vierdaagse 2017

Onze sponsors

Deelnemerspakket

  • Kwalitatief goed sportshirt van de Vrienden van CWZ (ter waarde van €25,-).
  • In onze verzorgingspost op de route krijgt u elke dag soep, brood, fruit en drank.
  • In onze verzorgingspost op de route zijn CWZ collega’s aanwezig voor blaren prikken, verkrampte spieren los masseren en voeten intapen.
  • Goodiebag, wat er in zit blijft nog een verrassing!
  • €15,- korting op alles bij Run2Day bij besteding van minimaal €75,-.
  • Het belangrijkste, een goed gevoel omdat u loopt voor een goed doel: onze dialysepatiënten!

Sportshirt Vrienden van CWZ

Dit jaar hebben we zowel blauwe shirts voor mannen als vrouwen. De shirts voor vrouwen zijn iets getailleerd.

U kunt ook alleen het shirt van het Vriendenteam kopen voor €15,-. Voor elk verkocht shirt gaat er een mooi bedrag naar het goede doel! 

Kosten deelnemerspakket

Er zijn verschillende deelnemerspakketten. Loopt u 30 km? Dan betaalt u minder, omdat er de laatste dag helaas geen CWZ verzorgingspost langs de 30 km route staat.

  • Deelnemerspakket 30 km inclusief sportshirt €30,- (zonder sportshirt €20,-)
  • Deelnemerspakket 40 km inclusief sportshirt €35,- (zonder sportshirt €25,-)
  • Deelnemerspakket 50 km inclusief sportshirt €35,- (zonder sportshirt €25,-)

Ik doneer eenmalig!