Koop een proWIN sweetheart

v.l.n.r. Brenda Nieborg, Hannie de Jong en Ria Verfuurt in de huidige tuin

v.l.n.r. Brenda Nieborg, Hannie de Jong en Ria Verfuurt in de huidige tuin

Ria Verfuurt-Ponjee, proWIN directie, gaat zich samen met collega’s Hannie de Jong en Brenda Nieborg hard maken om de komende tijd zoveel mogelijk ‘sweethearts’ te verkopen voor het goede doel: Beweegtuin voor kinderen.  

Actie

Per 250 verkochte sweethearts ontvangt het goede doel €1.000,- van de stichting proWIN om een sociaal kinder- of jeugdproject te steunen. De actie loopt tot 30 april 2018.

Actie in de Binnenhof

Op donderdag 12 april stonden de dames van proWIN in de Binnenhof van CWZ om zoveel mogelijk sweethearts te verkopen. Er zijn heel veel sweethearts verkocht voor het goede doel.

Sweetheart bestellen

Je kunt ook een sweetheart bestellen. Ga naar de website van proWIN en neem contact op door te bellen of vul het contactformulier in met je naam, e-mailadres en geef bij bericht aan dat je graag een sweetheart(s) wilt kopen voor het goede doel:de beweegtuin voor kinderen. Dit is een goed doel van de Vrienden van CWZ.

Verschillende sweethearts

De sweetheart bestaat uit drie lagen microvezels die het hartje zacht en compact maken. Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren: blauw, roze, groen en grijs. Het is leuk om als geschenk te geven of handig voor eigen gebruik.

Kijk op de website van proWIN voor meer informatie over deze actie.