Navigatie:

U bent hier:Orthopedisch verpleegkundige

Orthopedisch verpleegkundige

Aan de zorgeenheid orthopedie zijn vier orthopedische verpleegkundigen verbonden. De orthopedisch verpleegkundige is gekoppeld aan de polikliniek. De taken van de orthopedisch verpleegkundigen bestaan voornamelijk uit voorlichting en informatie voor de patiënten die een orthopedische operatie krijgen. Daarnaast verzorgen zij het telefonisch spreekuur orthopedie. De orthopedisch verpleegkundigen hebben nauw contact met de verpleegkundig specialisten.

Naar boven

Secretariaat

Het secretariaat orthopedie verzorgt de patiëntencorrespondentie. Daarnaast verricht het secretariaat administratieve taken en fungeert als een rechterhand voor de orthopeden. Patiënten hebben in de regel niet vaak rechtstreeks contact met het secretariaat.

Naar boven

Operatieplanning orthopedie

Operatieplanning orthopedie

De doktersassistentes en secretaresses plannen de data voor de operatie en de benodigde vooronderzoeken. Waar mogelijk stemmen zij dit op elkaar af, zodat u niet onnodig vaak naar het ziekenhuis hoeft. Ook krijgt u hier informatie over de aard van de operatie en de gang van zaken rondom deze operatie. Als er folders zijn, krijgt u deze uitgereikt. Wanneer u vragen heeft over de operatiedatum of opnametijd kunt u dagelijks contact opnemen tussen 8.30en 12.00 uur met de operatieplanning orthopedie op telefoonnummer 024 365 88 36.

Naar boven


Zoek op ziektebeeld