Navigatie:Links

Zorgvoorbeweging.nl

Op zorgvoorbeweging.nl treft u verschillende informatie aan. U leest hier informatie over de verschillende aandoeningen en behandelingen, maar daarnaast kunt u ook ervaringen van andere mensen lezen.

Bezoek de website van http://www.zorgvoorbeweging.nl

Orthopedie.nl

Op deze website treft u informatie aan over diverse orthopedische aandoeningen en de behandeling daarvan.

Bezoek de website van orthopedie.nl

Nederlandse vereniging van rugpatiënten 'De wervelkolom'

Website van de nederlandse vereniging van rugpatiënten 'De wervelkolom'. Deze internetsite dient als ontmoetingsplek voor iedereen die - op welke manier dan ook - te maken heeft met rugklachten.

Bezoek de website van de Nederlandse vereniging van rugpatiënten 'De wervelkolom'.

Kinderorthopedie.nl

Op deze website treft u informatie aan over diverse orthopedische aandoeningen en de behandeling daarvan bij kinderen.

Bezoek de website van Kinderen en orthopedie

Knie.nl

Omdat er diverse aandoeningen aan de knie kunnen onstaan en de bekende informatie daarover veelomvattend is, besteedt deze site geheel aandacht aan knie- aandoeningen en de behandeling daarvan.

Bezoek de website van knie.nl.

Nederlandse vereniging aangeboren heupafwijkingen

De website van de nederlandse vereniging aangeboren heupafwijkingen. U vindt hier informatie over oorzaak en diagnose, behandelingen en operaties, fysiotherapie en revalidatie, en verzorging van een kind met een spreidmiddel of gipsbroek. Verder nieuws en contactinformatie.

Bezoek de website van de Nederlandse vereniging aangeboren heupafwijkingen

Werkendlichaam.nl

Deze site is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het bewegingsapparaat en de daarbij voorkomende klachten en problemen. Klachten van botten, spieren, pezen, gewrichten of zenuwen zijn signalen van het lichaam.

Bezoek de website van werkendlichaam.nl

Seniorgezond.nl

Een informatiepunt voor senioren over het onderwerp 'vallen' met achtergrondinformatie en adviezen. Ook kunt u het risico op vallen testen en de veiligheid van de woonomgeving inschatten.

Bezoek de website van seniorgezond.nl

Sportzorg.nl

Informatie over sport, bewegen en gezondheid.

Bezoek de website van sportzorg.nl

Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie

Website van de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie. Hier vindt u alle informatie over de kijkoperatie van een gewricht.

Bezoek de website van de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie.

ASR Resurfacing heupprothese

Deze site geeft informatie over de ASR Resurfacing heupprothese. U vindt er uitleg over artrose, de operatietechniek en de nabehandeling.

Bezoek de website van de ASR Resurfacing heupprothese.

Orthopedie.opzijnbest.nl

Alles over orthopedie.

Bezoek de website van orthopedie.opzijnbest.nl

Kiesbeter

De website www.kiesbeter.nl: hulpmiddelenwijzer die onafhankelijke informatie geeft over de toepassing van hulpmiddelen, vergoedingen, richtprijzen en afmetingen. Uitgangspunt bij het zoeken naar een hulpmiddel is de situatie waar iemand moeite mee heeft, maar zoeken kan ook op soort hulpmiddel,merk, type of leverancier.

Consument en zorg

Een site voor consumenten in de gezondheidszorg.

Bezoek de website http://www.consumentendezorg.nl

www.mijnbesteheup.nl

De tienduizenden Nederlanders die in de toekomst in aanmerking komen voor een nieuwe heupprothese, biedt de Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV) vanaf vandaag een digitale handleiding aan. Die maakt voor patiënten alle relevante informatie over hun nieuwe heupprothese direct toegankelijk. Met één muisklik wordt het voor de patiënt inzichtelijk welke kennis beschikbaar is over een heupprothese. Ga naar de website www.mijnbesteheup.nl.

 

Naar boven


Zoek op ziektebeeld