Navigatie:Welkom bij orthopedie

Demonstratie-skelet bij orthopedie

Wij staan voor uw beweging

De zorgeenheid orthopedie biedt brede orthopedische zorg, van onderzoek tot behandeling. Afgestemd op úw zorgvraag. Als behandelteam staan wij voor uw optimale bewegings-vrijheid, een aangenaam verblijf en een snelle revalidatie.

Wij werken efficiënt, vakkundig en professioneel. Zowel op individueel niveau als in groepverband. We maken daarbij gebruik van de nieuwste ontwikkelingen en bewezen technieken.

Contact

Polikliniek

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur, telefoon 024 365 82 65.

Afspraak maken of wijzigen

Om een afspraak te maken of te wijzigen kunt u ons bellen.

Telefonisch spreekuur

Patiënten die onder behandeling zijn kunnen voor alle vragen over behandeling,operatie en opname contact opnemen met het telefonisch spreekuur. Op werkdagen bereikbaar  van 08.30 tot 09.30 uur op 024 365 81 19. Of stuur een e-mail: polikliniek.orthopedie@verwijder-dit.cwz.nl. Binnen 3 werkdagen krijgt u antwoord.

Opvragen medische gegevens

Wanneer u bij ons onder behandeling bent en uw medische gegevens op wil vragen kunt u dit verzoek per mail sturen naar orthopedie@verwijder-dit.cwz.nl. Vermeldt hierbij uw naam, geboortedatum en om welke gegevens het gaat. Er wordt vervolgens contact met u opgenomen over de verdere procedure.


Zoek op ziektebeeld