Pastoors-Lubberink, B.M.

Brechtje Pastoors-Lubberink

Klinisch geriater

CV

Geboortedatum: 04-08-1976
Opleiding: Opleidingscluster Zuid-Oost Nederland
Opleiding specialisme: Klinische geriatrie
Beroep uitoefenend sinds: 2010
Werkzaam in CWZ sinds: 2019
Werkzaam op welke afdeling: Klinische geriatrie
Werkervaring: 2010-2017 Pro Persona afdeling ouderenpsychiatrie
2011-2015 Sint Maartenskliniek Nijmegen
2017-2019 Catharina ziekenhuis Eindhoven
Lidmaatschappen: Nederlandse Vereniging voor Klinische Geriatrie
KNMG
LAD
BIG nummer: 59058749501
Waarom ben je klinisch geriater geworden: Klinische geriatrie is een veelzijdig en boeiend vak, waarbij in een multidisciplinair team naar de gehele mens gekeken wordt. Er is aandacht voor de samenhang tussen lichamelijke problemen, het functioneren in het dagelijks leven en de psychische en sociale situatie. Door goed te luisteren naar het verhaal van de patiënt en diens naasten en goed onderzoek te doen, wordt de situatie breed in beeld gebracht en gekeken naar wat er voor de patiënt nog toe doet!
Wat mogen patiënten van jou verwachten: Rekening houdend met persoonlijke wensen en doelen van de patiënt, alsmede met diens belastbaarheid, zoeken we samen naar een passend behandelplan. Iedere patiënt is immers uniek en verdient maatwerk!
Is er iets anders wat je graag wilt delen met de lezer: Er is vaak nog verrassend veel mogelijk om de kwaliteit van leven te verbeteren!

BIG-registratie

Alle zorgverleners van CWZ zijn geregistreerd volgens de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG). Het <span style="font-size: 15px; font-family: Arial, sans-serif;">BIG-register</span> geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Heeft u vragen over de BIG registratie, stel deze dan aan uw zorgverlener, of kijk op de <span style="font-size: 15px; font-family: Arial, sans-serif;">website van het BIG-register</span>.