Migchielsen, S.P.H.

Sandra Migchielsen

Deskundige infectiepreventie

Lees het interview

CV

Geboortedatum: 18-09-1969
Opleiding (sub)specialisme: Deskundige infectiepreventie
Beroep uitoefenend sinds: 2019
Werkzaam in CWZ sinds: 1993
Werkzaam op welke afdeling: Unit Infectiepreventie
Werkzaam in welke functie: Deskundige infectiepreventie
Werkervaring: In 1993 ben ik, na het afronden van de HBOV, als verpleegkundige begonnen aan mijn loopbaan in het CWZ. Na een aantal jaar werken op verschillende afdelingen ben ik mij vanaf 2000 gaan toeleggen op het specialisme Verloskunde. Eerst in de rol van gespecialiseerd verpleegkundige, daarna als seniorverpleegkundige en vanaf 2008 als afdelingshoofd van onder andere poliklinieken en secretariaat. In 2019 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en daarom heb ik de overstap gemaakt naar de unit Infectiepreventie. Een prima besluit!
Nevenactiviteiten: Lezen, bordspellen, puzzelen en ander spelvermaak. Daarnaast organiseer ik (samen met mijn broer) activiteiten voor onze personeelsvereniging Zorgvrij. Activiteiten zoals pubquizen, Wie-is-de-Mol-weekenden, personeelsfeest CWZ etc.
Lidmaatschappen: VHIG
BIG-nummer: 49041289030

BIG-registratie

Alle zorgverleners van CWZ zijn geregistreerd volgens de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG). Het BIG-register geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Heeft u vragen over de BIG registratie, stel deze dan aan uw zorgverlener, of kijk op de website van het BIG-register.

Deze zorgprofessional werkt voor deze specialismen.