Bruijn, K. de

Verpleegkundig specialist MDL

Kim de Bruijn

Verpleegkundig specialist MDL

Maag-darm-leverziekten

Even voorstellen

Sinds 2016 ben ik werkzaam op de polikliniek Maag Darm en Leverziekten van CWZ. Op mijn spreekuur zie en begeleid ik patienten met maag, darm en lever problemen.

Maag Darm en Leverziekten is een specialistisch vakgebied, maar enorm veelzijdig.  Veelzijdigheid wat betreft patiënten als de ziektebeelden. Dit maakt dat ik met plezier mijn vak uitoefen.

Een open benadering en goede omgang met patiënten vind ik zeer belangrijk. Samen beslissen speelt hierin een grote rol. Ik sta open voor ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en streef ik erna de kwaliteit van zorg hoog te houden.

CV

Opleiding: HBO- Verpleegkunde en Master Advanced Nursing Practice
Beroep uitoefenend sinds: 2002 als verpleegkundige, 2015 als verpleegkundig specialist
Werkzaam in CWZ sinds: 2002, op de afdeling urologie
Werkervaring: Sinds 2002 werkzaam bij urologie na korte kennismakingsperiode bij verschillende afdelingen als invalkracht. Na 1 jaar als verpleegkundige op urologie verpleegafdeling gewerkt te hebben kreeg ik de functie van senior verpleegkundige. In deze rol had ik verschillende taken als verbindende kracht tussen het team en de teamleider. Naast mijn werk als verpleegkundige ben ik actief geweest in het Verpleegkundig Beraad, het klankbord voor de verpleegkundige Staf. Na enkele jaren als beraadslid ben ik ruim twee jaar bestuurlid geweest van de Verpleegkundige Staf, het verpleegkundig adviesorgaan. Naast mijn functie als seniorverpleegkundige ben ik tevens gedurende twee jaar part time beleidsmedewerker geweest voor de zorgeenheid urologie. Sinds 2012 ben ik gestart met mijn opleiding als verpleegkundig specialist. Hierin ben ik verantwoordelijk voor het diagnostisch traject van prostaatkanker. Dit houdt in het verrichten van prostaatpuncties, aanvragen van vervolgonderzoeken en het meedelen van de uitslagen. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het bespreken van alle patiënten met prostaatkanker in het multidisciplinair overleg. Tevens begeleid ik ook samen met de uroloog de patiënten gedurende de behandeling voor prostaatkanker.
Nevenactiviteiten: Lid van projectgroep Santeon voor uitkomst
Data registratie RARP patiënten
Expertise panel Janssen-Cilag
Lidmaatschappen: V&VN Urologie
EAUN
Persoonlijk BIG nummer: 09058640730

BIG-nummer

  • 39058127930

Deze zorgprofessional werkt bij deze poliklinieken of teams.

Deze zorgprofessional werkt voor deze specialismen.