Urologie polikliniek

Op de polikliniek urologie houden artsen en verpleegkundig specialisten spreekuur. U kunt hier terecht bij aandoeningen aan de urinewegen en de mannelijke voortplantingsorganen.

Maatregelen vanwege coronavirus

Door corona is de gang van zaken in CWZ anders. Lees meer over de maatregelen die we nemen voor uw en onze veiligheid.

Afspraken

Afspraak maken
De huisarts of een CWZ-arts verwijst u naar de polikliniek urologie. Na beoordeling van de verwijzing door de uroloog ontvangt u van ons bericht. Gezien de huidige langere wachttijden vanwege het coronavirus, kan dit enige tijd duren. Als uw klachten in de tussentijd verergeren dan kunt u uw huisarts of andere verwijzer contact met onze polikliniek op laten nemen.

Polikliniek urologie CWZ Waalsprong (Oosterhout)
Iedere week is er een uroloog op de polikliniek CWZ Waalsprong aanwezig. Wilt u daar graag een afspraak? Geef dit dan door als u de afspraak maakt.

Polikliniek urologie CWZ Druten
Iedere week is er een uroloog op de polikliniek CWZ Druten aanwezig. Wilt u daar graag een afspraak? Geef dit dan door als u de afspraak maakt.

Afspraak afzeggen of wijzigen 
Bent u op het afgesproken tijdstip verhinderd? Bel dan zo snel mogelijk de polikliniek. Er kan dan nog een andere patiënt in uw plaats komen.

Bereikbaarheid

Afdeling
Polikliniek urologie B28, melden bij Meldpunt 1B. Neem uw legitimatiebewijs en registratiekaart mee.

Bezoekadres
Weg door Jonkerbos 100 6532 SZ Nijmegen

Postadres
Postbus 9015 6500 GS Nijmegen

Telefoon polikliniek urologie
024 365 82 55 (van 8.30 - 16.30 uur)

Openingstijden
8.00 tot 17.00 uur 

Secretariaat
024 365 88 32 (van 8.30 - 12.30 uur)

Prostaatkanker expertisecentrum

Bij prostaatkanker of een verdenking daarop wilt u de beste arts, die kan beschikken over de meest moderne onderzoeks- en behandelmethoden. Deze arts vindt u in het prostaatkanker expertisecentrum van CWZ. Jaarlijks kiezen honderden mannen uit heel Nederland voor de prostaatkankerzorg en grote expertise binnen dit centrum. Het centrum is één van de unieke expertises van CWZ op het gebied van topklinische zorg

Gang van zaken

  • U meldt zich bij de balie.
  • Daarna neemt u plaats in de wachtkamer.
  • De arts roept u binnen in de spreekkamer. Hij stelt u vragen over uw klachten (anamnese). Zonodig doet hij lichamelijk onderzoek. Daarna bepaalt hij het vervolg.
  • U gaat naar de afsprakenbalie. De doktersassistente neemt met u door welke onderzoeken of behandelingen moeten gebeuren. U maakt de afspraken voor dit onderzoek zelf of zij maakt de afspraken voor u. Ook krijgt u informatie mee. We proberen de onderzoeken achter elkaar te plannen. Dan hoeft u niet onnodig naar het ziekenhuis hoeft te komen. Wij houden rekening met uw wensen.

U verlaat hiermee de informatiepagina's over zorgprofessional baas, d.j.h..

U kunt bij deze polikliniek of dit team komen via deze specialismen. Dit hangt af van uw situatie.

U kunt op deze polikliniek of bij dit team te maken krijgen met deze zorgprofessionals.

B
C
  • Cobussen, C
    (Uro)stoma- en continentieverpleegkundige
D
H
L
M
R
S
T
V
W