Zwangerenmarkt

Webinar Verloskunde CWZ

  • Wanneer? Woensdag 26 mei om 19.30 - 20.45 uur
  • Waarover? Je krijgt informatie over bevallen in CWZ, voorlichting en een virtuele rondleiding
  • Ga voor meer informatie en aanmelden naar de agenda webinar verloskunde

Digitale zwangerenmarkt

Welkom! Voor zwangeren en hun partners bieden we via onze website informatie aan. Via deze digitale zwangerenmarkt willen we jullie informeren over alles wat jullie kunnen verwachten rondom zwangerschap en de bevalling.

Coronamaatregelen bij verloskunde

  • Contact thuis met de afdeling verloskunde: als jullie ons bellen om te komen, zullen we jullie vragen om de temperatuur te meten van jezelf en van je partner. Ook zullen we vragen naar corona-gerelateerde klachten.
  • Beschermende kleding: als de bevalling écht gaat beginnen, dat wil zeggen bij het persen, dan doen de zorgmedewerkers speciale beschermende kleding aan. Dat betekent dat we een schort aan doen. Dat is een soort jas. We doen ook een mondmasker en een spatbril op. Dan ziet iedereen er op dat moment er anders uit. Ook als iemand niet positief getest is op corona (dus geen corona heeft). Tijdens de weeën is de beschermende kleding nog niet aan.
  • Bezoek: op afdeling A42 verloskunde is bezoek beperkt mogelijk, dit is in overleg met de afdeling na een opnameduur van 24 uur. Uiteraard gelden voor alle bezoekers aan CWZ de algemene coronamaatregelen: veiligheid voorop. De coronaregels kunnen veranderen als de richtlijnen wijzigen.
  • Bel bij klachten: we hopen dat jullie ons bellen bij klachten. Wij zullen jullie dan vragen om de temperatuur te meten van jezelf en je partner. En we zullen vragen naar corona-gerelateerde klachten. Wacht dus niet met klachten. Bel gerust, want de zorg gaat gewoon door.
  • Heeft u een afspraak op de polikliniek? Bij komst naar het ziekenhuis en de buitenpoliklinieken (in Druten en Waalsprong) controleren we patiënten, begeleiders en bezoekers op klachten die te maken kunnen hebben met het coronavirus. Lees hier over hoe een bezoek aan het ziekenhuis verloopt.

Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met de afdeling verloskunde.

Video: rondleiding afdeling verloskunde

Video: nieuwe poliklinische bevalsuite met bad

Video: couveusesuites voor kwetsbare baby's

Zwanger? Download voor uw eerste afspraak Zwapp!

Wij gebruiken de zwangerschapsapp Zwapp. Zo kunnen we u persoonlijke medische informatie geven tijdens uw zwangerschap. Wilt u voor de eerste afspraak Zwapp downloaden en de vragenlijst invullen?

Lees meer over Zwapp en hulp bij installatie.