Zwangerenmarkt

Welkom!

Bent u zwanger en benieuwd naar de gang van zaken rond zwangerschap en bevallen in CWZ? Dan zijn u en uw partner van harte welkom op onze zwangerenmarkt. Deze vindt 5 keer per jaar plaats telkens op zaterdag van 09:30 tot 14.00 uur. 

Wat kunt u verwachten?
Een persoonlijk, interactief en gevarieerd programma. Met presentaties en informatiekraampjes. Met rondleidingen naar de kraamsuites en couveusesuites (mits deze ruimtes natuurlijk niet bezet zijn). En met gezellige spulletjes en activiteiten rond zwangerschap en geboorte. Kortom: een gevarieerd programma dat ook leuk is voor wie nog maar net zwanger is.

Is aanmelden nodig?

  • Aanmelden voor de zwangerenmarkt is niet nodig. U kunt binnenlopen wanneer u maar wilt. Heeft u niet alles gezien? Kom dan gerust nog een keer langs.
  • Loopt u bij binnenkomst eerst naar meldpunt 1B. Hier krijgt u meer informatie over de zwangerenmarkt en de verschillende rondleidingen.
  • Wilt u graag een rondleiding op de afdeling verloskunde of naar de couveusesuites? Dan dient u zich hiervoor in te schrijven. Dit kan bij meldpunt 1B.
  • De rondleiding in Geboortehuis NEO is vervallen vanaf september. Dat is doordat poliklinische bevallingen NEO is verhuisd naar de afdeling verloskunde CWZ.

Wanneer en waar?

Voor data zie het plaatje op deze pagina.

Parkeren

Parkeren kan op het voorterrein van CWZ.

Ga goed voorbereid richting bevalling!

Lees het verhaal van Charlotte van Gennip-Bakkers en haar man Renee over bevallen in de kraamsuite en de zwangerenmarkt.

Zwanger? Download voor uw eerste afspraak Zwapp!

Wij gebruiken de zwangerschapsapp Zwapp. Zo kunnen we u persoonlijke medische informatie geven tijdens uw zwangerschap. Wilt u voor de eerste afspraak Zwapp downloaden en de vragenlijst invullen?

Lees meer over Zwapp en hulp bij installatie. 

Betrokken vaderschap: 'Nederland moet een 'vaderland' worden!'

Lees het interview met Marius van Regteren die met VDRS op de zwangerenmarkt aandacht vraagt voor betrokken vaderschap.