Trombosedienst

Wie zijn we?

De INR Trombosedienst verzorgt antistollingsbehandeling van poliklinische patiënten in de regio Nijmegen, Arnhem, Over Betuwe, Zevenaar en omstreken. De INR Trombosedienst is onderdeel van CWZ en ISO 15189 geaccrediteerd.

Wat doen we?

Wanneer u door uw arts antistollingsmedicijnen voorgeschreven heeft gekregen, is het noodzakelijk om uw bloed regelmatig te laten controleren. In Nederland verzorgen de trombosediensten deze controle. De trombosedienst controleert uw bloed door regelmatige bloedafname, het vragen en geven van informatie over de behandeling, het bepalen van de stollingstijd en het voorschrijven van een hoeveelheid tabletten voor een bepaalde periode.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de INR Trombosedienst. Daar vind u ook een overzicht van de meestgestelde vragen.

Prikposten

Bloedafname vindt in principe plaats op een prikpost bij u in de buurt. In het overzicht van prikposten kunt u de dichtstbijzijnde prikpost vinden. Indien er medische indicatie is om de bloedafname bij u thuis te laten plaatsvinden, is dit ook mogelijk.

Contact

Telefoon 
024 365 7000
Maandag t/m vrijdag: van 8.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16.00 uur.
Zaterdag: tussen 16.00 en 17.00 uur.
Zondag en op wettelijk erkende feestdagen: tussen 11.00 en 12.00 uur.

E-mail
trombosedienst@verwijder-dit.cwz.nl

Spoedgeval?
Is er buiten de genoemde tijden sprake van een spoedsituatie? Neem dan contact op met uw huisarts, huisartsenpost of CWZ. Zij nemen dan voor u contact op met de dienstdoenende arts van de trombosedienst. 

Meer informatie over de bereikbaarheid van de trombosedienst vind je op hun website

U kunt met dit specialisme te maken krijgen bij deze aandoeningen. Dit hangt af van uw situatie.

U kunt bij dit specialisme te maken krijgen met de volgende poliklinieken of teams. Dit hangt af van uw situatie.