Dialyse vakantie

Ook als u dialysebehandelingen nodig hebt, kunt u op vakantie.

Comfortabel dialyseren tijdens uw vakantie in Nijmegen en omgeving: dialyseren kan dan in een vakantiedialysecentrum. U heeft hier wel toestemming van uw arts voor nodig. 

Toon meer

Gaat u op vakantie in het Rijk van Nijmegen , in het Rivierenland, Noord-Brabant of Noord-Limburg? Dan kunt u voor vakantiedialyse terecht bij CWZ. Wij hebben twee moderne dialysecentra waar dialysepatiënten tijdens hun vakantie kunnen dialyseren. Deze dialysecentra zijn HKZ- gecertificeerd. We maken gebruik van Gambro- apparatuur en poliflux kunstnieren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de folder 'Vakantiedialyse', of naar de website van de dialyseafdeling CWZ of Dialysecentrum Druten.

Partner welkom

Uw partner is van harte welkom om u tijdens de behandeling te vergezellen. Alleen tijdens het aan- en afsluiten vragen wij hem of haar om in de wachtruimte plaats te nemen. Tijdens de dialyse kunt u gebruik maken van tv-radio-internet. Onze roomservice draagt zorg voor wat te eten en te drinken tijdens uw verblijf bij ons.

Vakantiedialyse in samenwerking met hotels/vakantieparken

De vakantiedialyse in CWZ wordt ook genoemd in de vakantiegids van de Nierstichting.

Samenwerking
Er wordt momenteel samengewerkt met de volgende hotels en vakantieparken:

  • Spa & Welness hotel Sanadome in Nijmegen (gelegen naast het CWZ) 
  • Golden Tulip Hotel Val Monte in Berg en Dal 
  • Landal GreenParcs De Vers in OverloonParcs 
  • Center Parcs Heijerbos in Heijen

Meer mogelijkheden
Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u uw vakantie zelfstandig regelt en niet verblijft in bovengenoemde hotels of vakantieparken.

Werkwijze:

  • Vraag uw eigen nefroloog om toestemming voor vakantiedialyse. 
  • Neem minstens 3 maanden van tevoren contact met ons op via telefoonnummer 024 365 74 90. U kunt uw vraag voorleggen aan onze secretaresse. U kunt ook onderstaand formulier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op. 
  • Als er plaats is op de dialyseafdeling Nijmegen/Druten, sturen we u informatie en aanmeldingsformulieren toe per post of email. Wij vragen u om ervoor te zorgen dat uw eigen dialysecentrum uw medische en verpleegkundige gegevens naar ons retourneert. Eén van onze nefrologen beslist aan de hand van deze gegevens of u in CWZ kunt dialyseren.
  • Ga hier naar het aanvraagformulier vakantiedialyse.

Folder

U verlaat hiermee de informatiepagina's over polikliniek/team druten polikliniek.

U kunt bij deze behandeling te maken krijgen met de volgende poliklinieken of teams. Dit hangt af van uw situatie.