CWZ Waalsprong apotheek

Links van de ingang van de CWZ Waalsprong polikliniek vindt u de CWZ Waalsprong apotheek. Dit is een poliklinische apotheek met een assortiment dat is afgestemd op de medicijnen die worden voorgeschreven door de medisch specialisten in CWZ.

Onze diensten

Na een polikliniek bezoek, of een bezoek aan uw huisarts, kunt u uw geneesmiddelen direct bij vertrek uit CWZ ophalen of wordt het bij u bezorgd. Ook verzorgt deze apotheek uw chronische medicatie. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Wanneer u door een medisch specialist in CWZ wordt ingepland voor een opname in het ziekenhuis, kunt u in deze apotheek direct terecht voor een medicatieverificatie gesprek: zo is voor de opname duidelijk welke medicijnen u gebruikt.

Na 17.00 uur en in het weekend kunt u terecht bij de dienstapotheek op het Spoedplein bij CWZ.

CWZ apotheek

De apotheek in de CWZ polikliniek Waalsprong is een nevenvestiging van de apotheek in het hoofdgebouw van CWZ (in het ziekenhuis, Weg door Jonkerbos in Nijmegen). De medewerkers werken op beide locaties. Mocht een medicijn niet op voorraad zijn op de locatie van de Waalsprong, dan kunnen we gebruik maken van de voorraad van de hoofdvestiging. Wij bezorgen dit eventueel bij u thuis, of u haalt het later op. Wat u prettig vindt! De apotheek is er voor iedereen: u kunt bij ons terecht met uw recepten van de CWZ-specialist en van uw huisarts.

Samen met openbare apotheken

De CWZ Apotheek (waar de CWZ Waalsprong apotheek bij hoort) is opgericht door elf openbare apotheken uit de regio Nijmegen en de ziekenhuisapothekers. Dankzij deze samenwerking kunt u met uw recept van de specialist uw geneesmiddelen direct meenemen. Daarbij wordt de overdracht van gegevens tussen het ziekenhuis en de openbare apotheken veel duidelijker, veiliger en sneller. Belangrijke informatie over uw medicatie en therapie wordt automatisch overgedragen aan uw apotheek.

Bereikbaarheid

CWZ Waalsprong apotheek


Adres
Carbatinastraat 3
6515 GM Nijmegen

Telefoon
024 365 7005

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Routebeschrijving
Kijk bij CWZ Waalsprong polikliniek

Flyer CWZ Waalsprong apotheek

U kunt bij deze polikliniek of dit team komen via deze specialismen. Dit hangt af van uw situatie.

U kunt op deze polikliniek of bij dit team te maken krijgen met deze zorgprofessionals.

L
R