Thuistest slaapapneu

Met deze checklist kunt u kijken hoe groot bij u de kans is op slaapapneu (OSAS).

Op de site van de Nederlandse Vereniging van Slaapapneu Patiënten vindt u meer informatie. Als de kans op OSAS groot is, kan het verstandig zijn om contact op te nemen met uw huisarts en de klachten te bespreken. U kunt de huisarts vragen om een verwijzing naar het slaapcentrum van CWZ.

Hoe verloopt de thuistest slaapapneu?

  • Het invullen van deze vragenlijst duurt een minuut.
  • Alle vragen moeten ingevuld worden.
  • Op alle vragen is maar één antwoord mogelijk.
  • Na het beantwoorden van de vragen klikt u op de knop ‘Inzenden’.
  • Daarna krijgt u meteen uw uitslag in beeld te zien.

Betrouwbaarheid
U bent zelf verantwoordelijk voor het juist invullen van de vragenlijst. De uitkomsten van de vragenlijst geven u géén (definitieve) diagnose. Een diagnose kan alleen na een persoonlijke afspraak met een arts gesteld worden, waarbij vrijwel altijd ook een nachtelijk slaaponderzoek nodig is. CWZ kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor uitkomsten, fouten of onvolledigheden van deze thuistest. Bij of na het invullen van de test komt geen behandelingsovereenkomst met (de artsen van) het CWZ tot stand. Het invullen van de thuistest is volledig anoniem. De resultaten van deze thuistest worden niet door CWZ opgeslagen of gebruikt.

Praktische informatie

Komt u naar CWZ?

Draag bij verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of griepklachten een medisch mondkapje. Deze liggen bij de ingangen van het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een identiteitsbewijs (geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs), zorgverzekeringspas en een actueel medicijnoverzicht (AMO).

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.

MijnCWZ

Via het beveiligde patiëntportaal MijnCWZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien die bij ons bekend zijn.