Voorzieningen ziekenhuis

Restaurant de Binnenhof

Maatregelen vanwege coronavirus

Door corona is de gang van zaken in CWZ anders. Het restaurant is helaas gesloten voor patiënten en bezoekers. Afhalen van eten en drinken kan wel, mits u dit nuttigt buiten het restaurant. Lees meer over de maatregelen die we nemen voor uw en onze veiligheid. 

Openingstijden restaurant

  • Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.45 uur
  • Zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.45 uur (het naastgelegen winkeltje is dan gesloten)

Als het restaurant gesloten is

Het is altijd mogelijk om, op elk moment van de dag,  uit de verkoopautomaten (tegenover het winkeltje) consumpties en maaltijden te verkrijgen. 

Streekproducten vers van het land

Hoofd restaurant Wesley Rabelink: ‘Elke dag serveren we een streekmenu. Hiervoor werken we samen met zo’n 40 boeren uit de regio. Vandaag plaatsen we de bestelling en morgen gaat de chauffeur langs de boeren en levert de spullen direct bij ons af. Verser kan niet. De witlof komt uit Bemmel en de aardappels uit Bennekom. Ook onze saladebar bestaat voor 100% uit streekproducten. De geitenkaas uit de salade komt bijvoorbeeld van een boer uit Groesbeek. Met zuivel hopen we deze stap ook te kunnen maken. Ik geloof in pure producten, zonder voorbewerking en toevoegingen. Ik vind dat je als ziekenhuis mede verantwoordelijkheid bent om gezonde voeding aan te bieden aan patiënten, bezoekers en medewerkers.’  Lees meer over streekproducten >

Kinderspeelhoek

Bij het restaurant is een speelhoek voor kinderen. Er is geen oppas, dus u moet zelf toezicht houden.

Apotheek

Vlak bij de hoofdingang vindt u de CWZ Apotheek. Dit is een openbare apotheek met een volledig assortiment. Heeft de medisch specialist u geneesmiddelen voorgeschreven? Dan kunt u deze meteen bij vertrek uit CWZ ophalen. Ook krijgt u dan belangrijke informatie over de medicatie.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur
Telefoon : 024 365 85 44
Fax : 024 365 8545
E-mail : info@verwijder-dit.cwzapotheek.nl

Apotheek avond en weekend

Na 18.00 uur en in het weekend kunt u terecht bij de dienstapotheek op het Spoedplein bij het CWZ.

Internet

  • CWZ biedt u toegang tot draadloos internet. Dat gaat als volgt: zoek met uw smartphone, laptop of tablet verbinding met wifi. 
  • Kies ‘CWZ-Gast’. 
  • U komt op de hoofdpagina van het netwerk CWZ-gast. 
  • U wordt gevraagd akkoord te gaan met de CWZ-voorwaarden. 
  • Klik op ‘inloggen’.

Rolstoelen

Rolstoel nodig om op een afdeling te komen?

Bij de hoofdingang staan rolstoelen die u kunt gebruiken. U heeft 1 euro nodig. Wij vragen u om de rolstoel na gebruik terug te zetten bij de hoofdingang.

Rolstoel verpleegafdeling

Opgenomen patiënten kunnen een rolstoel van de verpleegafdeling gebruiken als zij van de afdeling af willen. Overleg met de verpleegkundige of secretaresse of u de afdelingsrolstoel kunt gebruiken. Zet hem na gebruik terug op de daarvoor bestemde plek op de afdeling. Als iets stuk is, kunt u dit melden bij de balie van de verpleegafdeling.

Pinnen en post

Uitgaande post

In de Binnenhof is een brievenbus. Deze wordt elke dag geleegd. Opgenomen patiënten kunnen gefrankeerde post aan de verpleegkundige geven.

Inkomende post

De interne post bezorgt elke morgen post bij opgenomen patiënten. Het postadres is: Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, Postbus 9015, 6500 GS Nijmegen. Als de patiënt al naar huis is, sturen we de post na.

Pinautomaat

In CWZ is GEEN pinautomaat om geld op te nemen. In het restaurant, in de kadoboetiek en bij de parkeerautomaat kunt u met uw pinpas betalen.

Stiltecentrum

Het stiltecentrum vindt u bij de ingang van de binnenhof. De stilteruimte is dag en nacht open. Iedereen is er welkom voor rust, bezinning of gebed. Of u nu gelovig bent op niet. Voor moslims is er een speciale gebedsruimte met een voetenwasplaats. Als u dat wenst, kunt u een beroep doen op een van de geestelijk verzorgers. U kunt hen ook bellen: (024) 365 86 69.

Kerkdienst

Elke zondagmorgen is er een kerkdienst. Deze begint om 10.30 uur en is in het Stiltecentrum CWZ. Ook familie van patiënten is er welkom.

Kolven

Bezoekers die willen kolven, kunnen zich melden bij de 24-uurspost. Dit is bij de ingang van het Spoedplein. De medewerkers van de 24-uurspost geven u de sleutel van de familiekamer of openen deze ruimte voor u waar u rustig kunt kolven.