Afspraak maken polikliniek

Maatregelen vanwege coronavirus

Door corona is de gang van zaken in CWZ anders. Lees meer over de maatregelen die we nemen voor uw en onze veiligheid.

Hoe maakt u een afspraak?

Onze dokters en andere zorgverleners houden spreekuur op de polikliniek. Bijna alle poliklinieken zijn in het hoofdgebouw van het CWZ. Een aantal dokters houdt ook spreekuur in de buitenpoli's CWZ Waalsprong (Nijmegen-Noord) en CWZ Druten.U kunt vragen of de afspraak daar kan plaatsvinden.

  • Een afspraak maakt u per telefoon. Soms kan het ook via deze website.
  • Bij de meeste specialismen kunt u binnen de landelijke streefnorm van 4 weken terecht. Dit lukt helaas niet altijd.
  • U heeft altijd een verwijzing nodig van uw huisarts of behandelend specialist. Anders vergoedt uw zorgverzekeraar de zorgkosten mogelijk niet.
  • Wilt u een afspraak maken  voor een herhaalconsult, dan kan dit misschien ook per telefoon, e-mail of e-consult in patiëntportaal MijnCWZ. Soms is dit zelfs beter, omdat u dan niet onnodig hoeft te reizen of te wachten. Bespreek dit met uw behandelend zorgverlener of vraag ernaar als u belt voor een vervolgafspraak. Een consult per telefoon, mail of e-consult kost evenveel als een consult op de polikliniek. 

Klik op de polikliniek waarmee u een afspraak wilt maken:

Handleiding

Artsen in opleiding

CWZ is een opleidingsziekenhuis voor artsen. Bij onderzoek en behandeling zijn vaak arts-assistenten aanwezig. Dat zijn artsen in opleiding tot specialist. Ook ziet u soms co-assistenten. Dat zijn studenten in opleiding tot arts. Arts-assistenten of co-assistenten zullen u altijd vertellen dat zij in opleiding zijn. En welke taken ze van de specialist overnemen. Bent u het daarmee niet eens? Zeg dat dan tegen uw specialist.