Verkouden? Draag een mondkapje

28 maart 2023

Heeft u verkoudheidsklachten, luchtwegklachten of griepklachten? Draag een medisch mondkapje in CWZ om kwetsbare patiënten te beschermen.

Verkouden? Draag een medisch mondkapje | CWZ Nijmegen

ACTUEEL: dit bericht is nog steeds geldig (21 september 2023).

Heeft u verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of griepklachten? Draag een medisch mondkapje in CWZ. Deze liggen bij de ingangen van het ziekenhuis. Hiermee helpt u om de verspreiding van virussen in CWZ te voorkomen. Het maakt niet uit of dit komt door het coronavirus of wat anders. Dit is om kwetsbare patiënten te beschermen. Dank u wel!

Actuele basisregels

  • Voor iedereen geldt: heeft u verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of griepklachten? Draag een medisch mondkapje in CWZ. Deze liggen bij de ingangen van het ziekenhuis.
  • Wij schudden geen handen, maar begroeten u met een glimlach!

Het verplicht dragen van mondkapjes op poliklinieken, verpleegafdelingen en andere zorgafdelingen vervalt hiermee.

Heeft u een afspraak?

Heeft u verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of griepklachten? Neem dan vooraf contact met ons op om dit te bespreken. Kijk bij telefoonnummers voor een overzicht van alle poliklinieken. 

Komt u op bezoek?

  • Maximaal 2 bezoekers tegelijk op bezoek bij de patiënt.
  • Op de pagina bezoektijden vindt u een actueel overzicht van onze bezoektijden.

Telefonische- en videoconsulten

We blijven zoveel mogelijk gebruik maken van telefonische- en videoconsulten (beeldbellen). Het is aan uw behandelaar om in overleg met u te besluiten welk middel voor uw afspraak wordt ingezet.