Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Gebruikt u De Corona Check app al?

16 april 2020

Bekijk de video met deze BN'ers uit de regio Nijmegen. De app is nu voor alle Nederlanders. Meld u nu aan en download de app! Alleen samen kunnen we het coronavirus verslaan.

Meld u voor de app De Corona Check | CWZ Nijmegen

Actueel

Actuele informatie over corona voor patiënten en bezoekers vindt u op de pagina coronavirus.

De Corona Check

De app ‘De Corona Check’ is vanaf 21 april beschikbaar voor alle Nederlanders. In de app beantwoordt u dagelijks vragen over een aantal symptomen. Met de coronacheck beoordelen medische teams corona-gerelateerde klachten en geven medisch advies over vervolgstappen. Deze teams werken vanuit zeven ‘regiecentra’ verspreid over Nederland. 

Video: De Corona Check

Gebruikt u de app De Corona Check al? Bekijk de video: deze BN'ers uit de regio Nijmegen wel. Meld u ook aan en download de app. Alleen samen kunnen we het coronavirus verslaan.

Hoe werkt de app?

Vul dagelijks uw gegevens in over uw gezondheid. Een medisch team houdt bij of uw  klachten mogelijk worden veroorzaakt door het coronavirus. Als er contact nodig is, wordt u gebeld door dit team. Zij geven advies en verwijzen u eventueel door naar een zorgverlener bij u in de buurt, zoals de huisarts.

Informeer uw netwerk

Deze video is te zien op www.cwz.nl en op onze sociale media kanalen: Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Deel de video zoveel mogelijk in uw netwerk, met familie, buren, vrienden en kennissen, die in de regio Nijmegen wonen. Zo krijgen we meer grip op het coronavirus.

Het is belangrijk dat zo veel mogelijk mensen app De Corona Check (voorheen OLVG app genaamd) gaan gebruiken. Zo kunnen we mensen een veilig gevoel geven en de druk op de zorg verlichten. Landelijk is de app al meer dan 115 duizend keer gedownload. Ook door deze BN'ers uit de regio Nijmegen. Meld u nu aan en download de app! Alleen samen kunnen we het coronavirus verslaan.

Website De Corona Check

Ga voor meer informatie over de app naar De Corona Check.